31 januari 2009

Spruitjes - lekker zeg

Het lijkt eeuwen geleden maar ooit hadden de meisjes een grondige hekel aan spruitjes.  Ondertussen eten ze ze graag, en zeker als ik mijn succesrecept weer bovenhaal:

omafia

- Je rolt eerst frikadellen en bakt ze zachtjes
- Aardappelen (ongekookt) in kleine blokjes snijden en bij de frikadellen voegen
- Spruitjes die je vooraf geblancheerd hebt, ook toevoegen
- Ongeveer 375 ml bouillon erbij en het geheel zachtjes laten sudderen
- Vlees/aardappelen/spruitjes eventjes uit de pan halen
- Room toevoegen bij de bouillon (hoeveelheid bepaal je zelf) en 2 eetlepels mosterd
- Saus-bindmiddel erbij
- Alles opnieuw in de pan, nog even omroeren en klaar !

Gewoonweg lekker !

20:39 Gepost in Eten en drinken | Commentaren (1) | Tags: lekker |

30 januari 2009

S.E.X.

 

images

Ben je komen piepen?   Neen, ik heb helemaal niet de bedoeling om plots een erotische blog te creëren!  Ik wilde gewoon even testen hoeveel nieuwsgierigen, aangetrokken door de veelzeggende titel, dit blogje bezoeken.  Ben benieuwd naar mijn tellertje morgen.
Goed liggen hé!  En ... sorry voor het grapje.  Moet kunnen vind ik.

Ik wens jullie allen een prettig weekend !

 

22:20 | Commentaren (1) |

Gerbils

Ondertussen maken Stitch en Bruintje al enkele weken deel uit van ons gezin en moet ik toegeven dat de jongste dochter zich trouw met hun verzorging bezig houdt.  Wij moeten er quasi niet naar omkijken.  Bovendien heeft ze een band met de beestjes opgebouwd, kan ze er nagenoeg alles mee doen en ze laten het zich ook allemaal welgevallen.  Hun scherpe tandjes hebben er wel al voor gezorgd dat 2 kledingstukken van Fieke gesneuveld zijn.  Het leek wel alsof een reuzemot er een gaatje in geknaagd had.  Als je ziet hoe snel ze een wc-rolletje tot ragfijne snippers verscheurd hebben, dan blijf ikzelf toch nog altijd op mijn hoede.

collage

 

21:39 Gepost in Dieren | Commentaren (0) | Tags: huisdieren |

25 januari 2009

't Schipke aan de Nete

 

header

In de namiddag de auto geparkeerd aan Kruiskensberg in Berlaar en het bos ingetrokken richting Schipke aan de Nete.  Een bekende stop bij elke wandelaar of fietser.  Het is fijn slenteren aan de kleine Nete als je nood hebt aan een portie extra zuurstof. Gezien zondagnamiddag én goed weer, kwam er in 't Schipke meer volk binnen dan buiten en was het er een drukte van jewelste.  
De parking bevatte zelfs een ongebruikelijk 'transportmiddel' !  Een gelukkige kreeg vandaag zijn luchtdoop en kwam klinken op zijn durf (of was het eerder om zijn angst weg te drinken?).

collage

 

collage3

1 039

20:38 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (1) | Tags: uit in eigen land |

Korte samenvatting van de week

't Is een drukke werkweek geweest (wanneer niet eigenlijk, pff).  Op vrijdag de nodige inkopen gedaan want gisteren kregen we vrienden op bezoek die volop in de verbouwingen zitten.  Zo konden ze even weg uit het stof en de bouwperikelen.

Gezellig samenzijn, lekker keuvelen, glaasje drinken en hapje eten, meer hoeft het niet te zijn.  't Was prettig samen vertoeven.

animatiemagazijn

Dit blogje heb ik even in de kou gelaten wegens geen tijd, maar 'we are back'.  Gezien het mooie weer vandaag, gaan we een stevige wandeling maken.  Benieuwd welke mooie plaatjes dit zal opleveren.

Heb een mooie zondag iedereen !!!

11:29 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (1) |

20 januari 2009

Bohon (Durbuy)

Daarjuist foto-opkuis gehouden op de pc.  Alle ontwikkelde foto’s eraf en zodoende mijn pc terug wat lichter maken.  Maar dan bots je plots op een foto die je niet kan/wil weggooien.

Vorig jaar waren we met het Paasweekend samen met mijn ouders in Résidence Durbuy.  Tijdens een fikse zonovergoten wandeling stootten we in het vlakbij gelegen Bohon op een schitterend kapelletje.  Je kon er zomaar binnen en er lagen zelfs enkele euros.  Benieuwd of die bij ons zouden blijven liggen.  Niet dat ik zo’n kerkganger ben, maar ja, dit kapelletje had/heeft iets, vind ik.  Bohon was een miniatuurdorpje, er heerste een volslagen stilte terwijl de lente haar best deed om te ontwaken en dan trof je nog eens dit godshuisje aan.  Op die ingetogen plek, leek het alsof we alleen op de wereld waren, maar het voelde zo heerlijk goed aan.

Kopie

19 januari 2009

Ongezonde nieuwsgierigheid

Toen de jongste dochter vorige week ziek in de zetel lag, besloten we om de gerbils eventjes mee te verhuizen naar beneden, zodat ze haar nieuwe vriendjes dicht bij zich had.
En de poes ... die gaf blijk van een ongezonde nieuwsgierigheid.
Mooie jongen toch hé, zo op z'n 2 poten.

j 002

21:13 Gepost in Foto's | Commentaren (3) | Tags: fotokes |

Busje komt zo

Vandaag gebruik gemaakt van het openbaar vervoer (bus). 
Gezien Marc vandaag voor de 1ste keer terug ging werken:
- nog niet volledig hersteld van de griep
- zijn auto stuk is
- zijn collega uit de buurt 4/5de werkt en op maandag thuis is en hem dus niet kon oppikken
- het géén weer was om hem om 5u 's ochtends met de fiets 8 km te laten afleggen
bood ik hem aan om met de bus naar mijn werk te gaan zodat hij mijn auto kon nemen.  Ik beschouwde het gisteren nog als een heus avontuur.  De kinderen gaan elke dag naar school per bus en vinden het de normaalste zaak ter wereld, dus waarom mams niet ...  Trouwens, gezien de moeilijke economische tijden, had ik al een tijdje geleden voorgesteld om op termijn naar één wagen te gaan.  Ik zou wel gebruik maken van het openbaar vervoer.  Bij het inleveren van de nr plaat, zou ik nog een gratis busabonnement krijgen, etc, etc.  Tal van voordelen dus.
Tot deze ochtend ...
Busje net op tijd en mams de jongste dochter aan het bushokje achtergelaten want ik moest met een vroegere bus weg.  De bus vlamde doorheen ons dorp en ik moest me flink schrap zetten op mijn stoel, gezien helemaal niet gewend aan het bruusk rijden( gelukkig had ik een zitplaat).  Tot Putte centrum bijna in zicht kwam en we moesten aanschuiven, we in Bonheiden eindeloos moesten aanschuiven, we in Mechelen kei lang moesten aanschuiven, ...
Kortom, ik heb een dik uur in de bus gezeten tot Mechelen station waarna ik nog 15 minuten flink kon doorstappen om dan uiteindelijk opgedraaid op kantoor te arriveren.
Ja zeg, dit is NIKS voor mij.  Ik die elke dag (behalve bij sneeuw of gladheid) de binnenwegen neem en op een 30-tal minuutjes vanuit onze garage de firmaparking op rijd.
Deze avond dacht ik dat het wel veel vlotter zou gaan.  Rijdt de bus wel via een hele omweg terug naar ons dorpje.  Mis poes dus.  Oké, het ging wel een 15-tal minuutjes sneller dan 's ochtends.
Overgaan naar één wagen ???  Ik denk dat er ook heel goede 2dehands-tuutjes zijn, niet ?  Lachen.  Oké, alles went, maar dit scenario zie ik me toch nog niet meteen herhalen.  Alhoewel 1000-den mensen het me elke dag voordoen.  Ik vermoed dat ik me net nog een beetje teveel aan mijn vrijheid hecht.

animatiemagazijn

20:20 | Commentaren (2) | Tags: dit overkomt ons |

18 januari 2009

Ezili Lier

Na bijna een volle week aan huis gekluisterd te zijn, kreeg de jongste dochter vandaag de kriebels en wilde graag eventjes wat ontspanning.  En ik kon het ook wel gebruiken, met al die griepperikelen. Met z'n 2-tjes in de auto gesprongen en eventjes doorheen Lier gaan slenteren en als afsluitertje een versgepers fruitsapje gaan drinken bij Ezili Juice bar en Bed & Breakfast op de Grote Markt.

Als je op het internet gaat snuisteren (hun eigen website is momenteel nog in opbouw), dan vind je er onder meer volgende omschrijving:

Allen naar Ezili voor een heerlijk soepje of een lekker appelsapje met kaneel. Deze oase van rust (met gezellige wereldmuziek én terras) vindt u in Lier en is zeker een omweg waard.
Verse fruitsapjes, Foccacia & broodjes, soep en papjes...Ezili heeft het allemaal.

Toch verleidelijk niet?  En het zijn echt geen loze woorden.  Het zijn stuk voor stuk allemaal even verrukkelijke drankjes. 

omafia

 

17:34 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (2) | Tags: uit in eigen land, uit-lier |

Teenagers = 50ers

 

Vandaag op de website van www.seniorennet.be gelezen en ik ben het er volmondig mee eens:

Citaat 
 In elke 50-plusser zit een verbijsterde teenager die zich afvraagt wat er gebeurd is.

Is toch zo?  Waarom reageren we niet allen prompt en laten de teenager in ons niet opnieuw boven komen.  Oké, als je een 50-er wat uitgelaten ziet doen, dan reageren de anderen al snel in de zin van 'het oud zot komt boven'.  Maar als we met z'n allen veranderen, dan moet de wereld vanaf nu terug terdege rekening houden met de nieuwe groep teenagers.

garfield29_gif

14:54 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0) |

17 januari 2009

Oude postkaarten

 

 

Dit is echt fantastisch.

Allemaal foto's van rond de vorige eeuwwisseling van je dorp of stad. 

Veel plezier.  

http://cartes-postales.delcampe.be/page/category/language,D,cat,712,var,Postkaarten-Europa-Belgie.html

 
 

 
 

 
 

 

 

 

 

 


 

 

17:10 Gepost in Web | Commentaren (1) | Tags: webs |

Congres & Meeting Center Diependael

Op vrijdagnamiddag werden alle personeelsleden van het bedrijf (een 50-tal) verwacht in Congres & Meeting Center Diependael in Mechelen. 

frontmap
Op het programma stond een overzicht van de cijfers van het voorbije jaar, een sessie art & challenge waarbij we allen de schildersborstel moesten hanteren en nadien een walking dinner. 

Ik vind het altijd enorm opwindend om in een oud gebouw rond te lopen en probeer daarbij de sfeer van vroeger op te snuiven.  Deze ochtend ging ik dan ook meteen op zoek naar de historiek van het gebouw en blijkbaar  is Diependael, het laatste overblijfsel van het oude O.L.Vrouwegasthuis van Mechelen.  Ga maar eens een kijkje nemen op hun website.  Gelukkig dat ik gisteren nog niet wist dat op de plaats van het sanitair het vroegere dodenhuisje lag.  Ik vraag me altijd af of mensen met een '6de zintuig' paranormale gevoelens krijgen, terwijl ze hun kleine/grote boodschap doen Knipogen.

13:19 | Commentaren (0) |

14 januari 2009

De helft van het gezin is geveld!

Ja, we ontsnappen hier ook niet aan de nodige winterkwaaltjes.
De jongste dochter voelde zich onder het weekend allesbehalve goed, en maandagochtend zijn we voor de 2de keer met haar naar de arts geweest.  En kon ze niet meer buiten de antibiotica, gezien koorts, gezwollen klieren, ... Een flinke virale infectie.  Ze hoest zich de longen uit het lijf en is zo slap als een doekje.
En mijn ventje is nu ook geveld.  En vooraleer die naar de arts loopt, moet het écht héél erg zijn. 
En de oudste dochter liep op haar vrije woensdagmiddag ietwat verloren in huis rond. In de living lagen 2 zieken te slapen en zijzelf heeft zich dan maar in de keuken op de afwas gestort.  Toch lief hé.

animatiemagazijn

En ik blijf dapper doorwerken op kantoor en wil zeker standhouden, samen met haar.

 

21:49 | Commentaren (2) |

11 januari 2009

Internet: wie zoekt die vindt

Het internet is soms een jungle boordevol schatten maar je moet ze weten te vinden.  De jeugd heeft nog altijd een streepje voor in het ontdekken van boeiende sites en dit vooral dankzij hun netwerk van vrienden.  Zo lieten de meisjes mij daarstraks kennismaken met http://www.photofunia.com waar je je foto's op een originele achtergrond kunt laten plaatsen.  Wel fun om het uit te proberen.

PhotoFunia_22e5fa1

 

PhotoFunia_22e9d8c

20:24 | Commentaren (3) | Tags: fotokes, webs |

Sneeuwpret

Mooie sneeuwlandschappen fotograferen is er niet echt meer bij vandaag, de dooi maakt er stilaan korte metten mee.  Maar in eigen tuin levert de sneeuw toch nog verrassende plaatjes op.

collage

 

Lore, onze stenen kip met haar sneeuwmanteltje aan.

e 012

17:08 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (0) | Tags: fotokes |

10 januari 2009

Eindelijk ook genieten van de sneeuw

Het was een verschrikkelijk uitputtende week waarbij ik uren op de baan heb doorgebracht, 's ochtends als het nog pikdonker was vertrokken en 's avonds bij duisternis teruggekeerd.  Enkele keren een slip gemaakt.  Elke avond doodop thuisgekomen.  Kortom: de 1ste week van het jaar zit erop en was er een die kon tellen.

Maar vandaag kon ik eindelijk zelf ook even genieten van de witte sneeuwpracht.  Want mooi is het wel.  Samen met het ventje een fikse wandeling gemaakt in onze buurt.

e1

e2
De vijver was ook hier volledig dichtgevroren.

e3
Een prachtig wandelpad hier, maar om op de bank te verpozen, zullen we nog maar enkele maanden wachten.

e4
Met het zonnetje vóór ons, lijkt het wel alsof de avond valt.

e5
Maar niks is minder waar.  Een stralend en warm zonnetje.  Héérlijk.

e6

Mooi toch? 


19:04 | Commentaren (4) | Tags: fotokes |

08 januari 2009

Ronduit Magazine (2)

Ronduit Magazine

En hier is de foto van de winnaars van de eindejaarsactie van Ronduit Magazine die ik op hun website terugvond.  Mijn moeder staat ongeveer in het midden met het roze pulletje aan.  Vóór haar staat de jongste dochter, eerder onwennig, omdat ze nogal verbouwereerd was toen ze ineens mee op de foto mocht. 

07 januari 2009

ZOO Antwerpen

Het is blij uitkijken in de ZOO van Antwerpen. Mama-olifant Phyo Phyo is zwanger van een baby'tje en iedereen mag mee een naam voor het kleine olifantje opgeven.  Wordt jouw naam geselecteerd, dan kom je als eerste mee op kraamvisite.

Neem een kijkje op http://www.baby-olifant.be/default.aspx.  Of geef je e-mailadres op en volg de zwangerschap op de voet.

 

20:55 Gepost in Actualiteit | Commentaren (2) |

06 januari 2009

Verkeersbeslommeringen (2)

Deze ochtend hebben we de duur van onze woon-werkafstand al kunnen halveren, dus voelen we ons alweer een stukje meer mens.

Het is wel frappant: het sneeuwpak onttrekt lelijke en onverzorgde voortuintjes volledig aan het zicht of camoufleert de mogelijke rommel aan de zijkant van de huizen.  En als je staat aan te schuiven in de file en je hebt maar één doel/wens voor ogen en dat is zo snel mogelijk bij je gezin zijn, dan heeft elke verlichte woning waar je een steelse blik kunt binnenwerpen, plots een ongekende charme en gezelligheid. Je zou er zo meteen kunnen binnenstappen en mee aan tafel schuiven.

vensters10


Wat een poes lijden kan !!!
Zij laten het gure winterweer alvast niet aan hun hart komen.

d 004

d 005

19:56 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0) | Tags: dit overkomt ons, geluk |

05 januari 2009

Verkeersbeslommeringen

sneeuw5
Toch maar goed dat je de avond tevoren niet altijd weet wat je de dag nadien te wachten staat aan verkeersellende. 
Deze ochtend had het ventje een briefje op tafel gelegd met de woorden 'het ziet wit buiten' en wist ik duidelijk waaraan ik me kon verwachten.  De meisjes om 7u45 aan de bushalte gedropt en verder naar mijn werk gereden. 25 minuten later was ik nog steeds ons dorpje niet uit.  Het verkeerslicht dat toegang gaf tot de grote baan naar Mechelen, weigerde om groen te worden.  Waren de camera's in de war door de sneeuw?  Wie zal het zeggen.  Feit is dat je dan van die intelligente chauffeurs hebt die blijven staan voor het rode licht en die ongetwijfeld denken dat het groene licht plots uit de hemel zal vallen.  Stond je achteraan in de file zonder uitkijk op de verkeerslichten, dan had je dus het raden naar de oorzaak van de de blokkade.  Uiteindelijk toch op de grote baan gesukkeld, die vrijwel volledig vrij was van sneeuw.  Waardoor je zou vermoeden dat het verkeer wel zou opschieten.  Noppes hoor! Om 8u30 was ik nog zogoed als niks opgeschoten.  Bovendien stond mijn kroost nog steeds aan de bushalte, te wachten op een bus die niet kwam opdagen.  Mams rechtsomkeer, 2 + 1 bevroren kids opgepikt en vanaf dan de kleine secundaire wegen genomen waar haast niemand reed, waar de sneeuw vrij dik lag.  Maarrrr, je kon er rijden en het pak sneeuw links en rechts van je banden zorgde er tegelijk voor dat je baan kon houden.  Beetje na 9 uur de kids op school gedropt en om 9u40 arriveerde ik op mijn werk.  Bijna 2 uur later!  Om dan plots met een electriciteitspanne geconfronteerd te worden die vrij lang bleef aanslepen.  Geen pc-en dus, wat tegenwoordig een hele handicap is, want er rest nog weinig ander werk om uit te voeren.  Pc'tje terug levend, licht dat aanspringt, maar owee, de verwarming !  Had ze onder de panne te lijden gehad??? Feit is dat we tot een flink stuk in de namiddag in een vriessfeer hebben moeten lijden.
Mams dus supergelukkig dat het eindelijk 17u was.  Rijd ik mijn wagentje buiten om één straat verder plots te slippen.  Beangstigend!  Rem reageerde niet, handrem ook niet, een fietser links van mij (help), aan stuur draaien werkt niet, het rijdt hier constant vol vrachtwagens, seffens ... voor mijn ogen zag ik al een rampscenario ... tot mijn rechterachterwiel plots de stoeprand raakte en de auto stilstond.  Oefff.  Met een klein bang hartje verder huiswaarts gereden.

vensters10


Dit blogje sluit dus vandaag en ik kruip lekker in de sofa met een goed boek en een stukje zoet.  Tot morgen allemaal en hopelijk zijn jullie allen heelhuids thuisgeraakt.  Of beter nog: hebben jullie kunnen genieten van het prachtige sneeuwtapijt vanachter het venster of tijdens een mooie wandeling. 

19:36 Gepost in Actualiteit | Commentaren (4) | Tags: dit overkomt ons |

04 januari 2009

Playa Cofi Jukebox

Wat vond ik nog in mijn mailbox?

Hou je van muziek uit de 50-ties, 60-ties, 70 ..., ga dan eens kijken op http://www.tropicalglen.com/.  Druk een jaartal in vervolgens op 'hit songs' voor dat betreffende jaar en je krijgt een lijst van populaire liedjes in dat jaar.  Klik de eerste aan en ze worden allemaal automatisch afgespeeld.  Zalig om eventjes terug te keren naar de goeie oude tijd.

media5

20:30 Gepost in Web | Commentaren (0) | Tags: webs |

Nog even intens genieten

van de laatste vrije namiddag alvorens de stress van elke dag ons weer in zijn greep krijgt.  Morgenochtend moet het ventje direct met de vroege shift uit zijn bed.  Gaat geen lachertje zijn op de weg als je de weersvoorspellingen moet geloven.  Hij staat op rond 4u30 en traditiegetrouw ben ik de 1ste dag solidair met hem.  Niet dat ik ook uit mijn bed 'kruip' en zijn ontbijt klaarzet (hij eet trouwens 's ochtends niet), maar ook ik moet wennen aan zijn ritme en meestal blijf ik, ondanks mijn verwoede pogingen om terug de slaap te vatten, wakker tot 5u45 om dan opnieuw lekker weg te soezen.  Helaas niet meer de moeite want om 6u rinkelt dan mijn wekkertje. Niet altijd even leuk en het korte nachtje laat zich al direct zwaar voelen in de namiddag.

garfield_slaap

Geen shopping voor ons deze namiddag, geen fikse wandelingen.  Het lijkt wel alsof we helemaal in de cocooning-ban zijn.  Poezen in huis, een tasje koffie, 2 dikke kranten, een nieuwe thriller van Deflo, veldrijden op TV, site van  Het Laatste Nieuws even bekijken. 

En als je alles moet geloven wat daar op verschijnt, dan zou een dikke kont bescherming bieden tegen diabetes Knipogen.  Niet te versmaden zijn de reacties die sommigen neerpoten, zoals: een bijkomend voordeel is dat je als je een dik gat heb er zelf geen last van hebt, je ziet het toch niet....

Aan iedereen een fijne week toegewenst, zonder al te veel verkeersbeslommeringen.

16:54 | Commentaren (0) | Tags: geluk |

03 januari 2009

Sjakie en de chocolade fabriek


of Charlie and the chocolate factory met Johnny Depp in de rol van Willy Wonka.
Prachtige film en sublieme vertolking door Johnny Depp.
images2
Op dit moment spelen ze de film op VT4 en net als in 2005, toen hij uitkwam in de filmzalen, krijg ik een onweerstaanbare drang naar chocolade.  Verrukkelijk smakende melkchocolade.  Mmm.  In Putte maakten ze destijds van de film een toneelstuk .  Fantastisch gespeeld en voor de gelegenheid hadden ze op de drankenkaart ook chocoladebier staan.  Een must uiteraard Lachen alhoewel niet echt voor herhaling vatbaar.  Om de kassa van de toneelvereniging te spekken, waren er in de plaatselijke Delhaize ook chocoladetabletten te koop, waarmee je ook prijzen kon winnen.  Dit was ons niet gegund, maar geen erg, de krokant krakende chocolade die je nadien op je tong voelde smelten, maakte dat je toch een winnaar voelde.

24768                  images

 

23:08 | Commentaren (2) | Tags: film |

Opruimen alweer

Eenmaal 2 januari voorbij, kan ik er niet aan weerstaan en moet alle kerstversiering afgebroken en weer de dozen in.  Maandag is het opnieuw werken geblazen voor alle2 en wil ik 's avonds terug in een fris huis binnenkomen zonder verdroogde kersttakken die in het oog springen.  En als je dan begint met opbergen, kom je al gauw tot de conclusie dat het niet alleen de oudste dochter is die vaak 'hamstert', maar ook mams zelf.  En ik heb me heilig voorgenomen om me dit jaar van heel wat spulletjes te bevrijden.  En heb meteen al enkele onbruikbare dingen weggegooid. Mensen zeggen wel eens: iets dat al een jaar onaangeroerd in de kast of kelder staat --> WEG ERMEE !!!   Maar geef toe, dat dit laatste niet altijd makkelijk is.  Dus er is nog werk aan de winkel.

15:05 | Commentaren (0) |

02 januari 2009

De Pfaffs

In de schoolvakanties moeten onze meisjes altijd hun bureau's een grondige beurt geven, anders zou de 'rommel' na jaren niet meer te overzien zijn.  Rommel is misschien niet het juiste woord: massa's hebbedingetjes is beter geplaatst.
Daarstraks kwam de oudste dochter naar beneden met alles wat ze niet meer nodig heeft en dat mams in vuilbak mocht gooien of bijhouden voor de 2dehands-beurs waar we éénmaal per jaar naartoe trekken.
Zo kwam plots deze blikken doos van De Pfaffs weer tevoorschijn waarvan ik ondertussen het bestaan niet meer wist.  Ooit won ik ze met een belspelletje van VTM en ze was gevuld met Cha-cha's.  Wat ik me plots weer herinnerde was de heerlijke geur die me tegemoet kwam toen ik ze opende nadat het koerfierbedrijf ze kwam afleveren.  En fier dat ik was. Als je naar de foto kijkt, merk je meteen dat het al ettelijke jaren geleden is.  Alle familieleden Pfaff zijn er nog heel wat jeugdiger en ondertussen zijn er een extra 4-tal kleinkinderen.

c 004

21:15 | Commentaren (0) |