15 november 2009

Impressies buurt Nekkerspoel Mechelen

 

Nekkerspoel in Mechelen heeft niet meteen een goede reputatie en vanaf valavond zul je mij er ook niet meer tegenkomen, maar overdag kun je er best aangenaam wandelen.

recent5

 

recent7

 

Geslenterd tot aan de Zandpoortvest waar we nog een echt volkscafé'tje vonden, met uitsterven bedreigd.  Er werd nog gerookt en het interieur was, wat sommigen oubollig zouden noemen.  But who cares?  Het was er knus, oergezellig, de mensen aan de toog én de tafels praatten er nog en als de rook mij zou storen, dan ging ik er gewoon niet binnen.  Ik bedoel maar, in dit apenland dat vergeven is van de wetten, is men goed bezig om een einde te stellen aan alle volkscultuur.  Jammer toch.

recent9

Commentaren

ziet er wel mooi uit ben er nog nooit geweest

Gepost door: daemske | 15 november 2009

Reageren op dit commentaar

dag Stefanie dat kan deugd doen zo'n wandeling en zeker als ik lees dat je onlangs in het drukke Wijnegem was gaan shoppen. Ik hou helemaal niet van zo'n shoppingcentra.Ik winkel liever in een open ruimte.

Gepost door: magda | 15 november 2009

Reageren op dit commentaar

toch liever ergens waar er niet gerookt wordt, dat kriebelt te veel aan de keel, maar dat deze oude cafeetjes hun charme hebben is een feit

Gepost door: fotorantje | 16 november 2009

Reageren op dit commentaar

Onder die bruggen durf ik overdag zelfs niet meer lopen. Ik heb daar ooit een nare ervaring gehad.

Gepost door: Confusius | 17 november 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.