17 december 2009

Sneeuwellende

Ja, wat zeg .... 2,5 u over 20 km gedaan en dan mag ik nog van geluk spreken waarschijnlijk.  Verschrikkelijke toestanden.  Gezien de uitzonderlijke weersomstandigheden mochten we wat vroeger huiswaarts vertrekken, maar veel voordeel wonnen we er niet door.  Om 16u20 was ik weg en tegen 18u50 kwam ik thuis aan.  De Motstraat in Mechelen waar ons bedrijf gelegen is, was spekglad en de BMW vóór mij hield niet op met walsen.  Telkens opnieuw schoof hij in de rechtergoot.  Een tegenligger had het ook zitten en af en toe vreesde ik dat er geen doorkomen aan was.  Een jong meisje geraakte ook niet meer op eigen houtje weg en radeloos zag ik ze haar GSM ter hand nemen.  Blijft de vraag of dit ging helpen, want het GSM-verkeer zat al even hopeloos in de knoei.  Enkele straten verder geraakte een man niet op zijn lichtjes hellende oprit.  Keer na keer bolde hij achteruit tot op de straat, waardoor het doorkomend verkeer weer eens geblokkeerd stond.  Wat ik nog het ergste aan al deze verkeersellende vind?  Het feit dat je er alleen voor staat.  Enkele huizen verder was een kerel zijn stoep aan het schoonvegen.  Even helpen om de auto van zijn buurman op de oprit te krijgen?  No way ...  Iedereen die van de baan afgleed, moest zich maar proberen te beredderen.  Vreselijk toch...  maar tegelijk menselijk, want iedereen wou zo snel mogelijk thuis zijn. Met de nodige hindernissen uiteindelijk toch ons straatje bereikt waar ik ook niet op onze oprit geraakte.  Telkens schoof ik weg.  De maat vol zijnde en de blaas boordevol gevuld en niet langer kunnen wachten, stoof ik binnen en liet de auto voor wat hij was.  Mijn ventje toonde zich dan even heel attent en kreeg mijn tuutje veilig in de garage.  En nu, nu .... komen we niet meer buiten.

sneeuw6

20:42 | Commentaren (7) | Tags: dit overkomt ons |

Commentaren

met de tuutuut is het een hel maar om te wandelen hemels
blij dat je veilig bent thuisgeraakt!

Gepost door: fotorantje | 17 december 2009

Reageren op dit commentaar

Op zo'n dagen beweeg je beter op twee voeten dan op vier wielen. Wij hadden het geluk de auto op stal te kunnen laten. Hopelijk zijn er morgen minder problemen, maar ik heb zo mijn twijfels...

Gepost door: wim22 | 18 december 2009

Reageren op dit commentaar

Da's echt de hel: 's morgens met de auto gaan werken, en tegen dat iedereen naar huis mag merken dat alles ondergesneeuwd.
Op zo'n moment helpt maar 1 beslissing: de auto op 't werk laten en met de trein naar huis. De trein, niet de bus, want die zit ook vast.
Maar 't moet wel lukken en het is afhankelijk van waar je woont !

Gepost door: Geert | 18 december 2009

Reageren op dit commentaar

moet moeilijk geweest zijn met auto gelukkig ben je goed tuis geraakt

Gepost door: daemske | 18 december 2009

Reageren op dit commentaar

goedenavond stefanie als je in zo'n weer de baan op moet is dat wel creepy.Gelukkig ben je heelhuids thuis geraakt. Ik vind dat ze je best een vrije dag mogen geven om je leven te wagen op de baan,hihi!

Gepost door: magda | 18 december 2009

Reageren op dit commentaar

Onze bmw hield ook niet op met heen en weer te glijden, niet te doen!
Waren de rapporten goed van uw dochters?
We hebben al enkele reacties culinaire bloggers gekregen, maar jouw kerstfeest kan er nog bij! Laat ons weten hoe jij Kerstmis viert en wat je gaat smullen en kom op 24 & 25 december in het grote Kerstoverzicht.

Fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 19 december 2009

Reageren op dit commentaar

halootjes kom je een fijne kerstvakantie toewensen,
hopelijk hebben ze een goed rapport meegebracht.
en ja,als je de baan niet meer op moet,is het gezellig thuis bij de buis,of in een hoekje met een boekje,en laat anderen maar de vrieskou trotseren:-) grtjs..

Gepost door: guusje | 19 december 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.