03 januari 2010

Tremelo

Ik had dringend een aantal nieuwe pantalons nodig en zaterdag rond 14u wilden we even naar JBC in Aarschot rijden.  Onderweg enkele handelszaken gepasseerd en te merken aan de chaos op de parkings was het er telkens een ONGELOOFLIJKE drukte, net zoals ze al op het journaal gemeld hadden.  Mijn goesting slonk zienderogen en we besloten om een frisse neus te halen in Tremelo, het Damiaan dorp.  Een levendig centrum, maar je wordt er niet overhoop gelopen :-)

tremelo

Toen we er de Leonidas pralinenzaak binnenwandelden werden we getrakteerd op een gezellige babbel van de 2 zaakvoersters.  In een kleine boekenshop kregen we een lekkere zeevruchtenpraline aangeboden.  Een beetje verder in de straat was er een standje waar een vriendelijke man je een gratis koffie overhandigde.  Tijd voor een plaspauze en toen we in een klein volkscafé doken, was de eerste ronde van het huis.  Mensen begroetten er mekaar heel hartelijk, met de beste wensen of een zoen.  En het was er gemoedelijk vertoeven.

Het was hartverwarmend en als inzet voor 2010 kan dit best tellen!  Het smaakte naar meer.

Enne ... om 17u vertrok ik opnieuw naar JBC in Aarschot.  Het was er laatavondopening en het was heerlijk kiezen en passen.  Nergens aanschuiven aan de pashokjes.

Commentaren

Hallo Stefanie Het is er inderdaad regelmatig druk daar bij JBC, we komen er tijdens de zomermaanden regelmatig langs, ook die grote kledingzaak ietjes verder lokt veel klanten. Ik ben er nog niet gestopt.
Groetjes van Kelly en de baasjes, de beste wensen voor jullie allemaal.

Gepost door: Chris en Kelly | 03 januari 2010

Reageren op dit commentaar

Stefanie, Ik wens jou en je familie het allerbeste voor 2010.
Het is inderdaad waar als je ergens in een kleine gemeente een winkel of café bezoekt word je meestal hartelijk onthaald. Wij kwamen tijdens een fietstocht eens in een dorpscafé waar we nog een ouderwetse filterkoffie kregen en een praatje toe.Omdat het regende vroeg de bazin of we nog ver moesten en toen gaf ze ons de raad om die weg en dat paadje te volgen zodat we vlugger op onze bestemming zouden komen.Dat is toch hartverwarmend.
De solden daar waag ik me de eerste dagen nooit aan.Er zal volgende week nog wel genoeg liggen om uit te kiezen.Gek toch dat de mensen altijd de eerste dag mekaar plat lopen en het is een hele maand solden.Daarbij weet ik pertinent dat niet alle soldenartikels er de eerste dagen al liggen.Ik hoop alvast dat je succes had in JBC en tevreden huiswaarts kon keren.

Gepost door: magda | 03 januari 2010

Reageren op dit commentaar

Tremelo klinkt heel gezellig!
veel beter dan passen in al die drukte, ook nikske voor mij

Gepost door: fotorantje | 04 januari 2010

Reageren op dit commentaar

zo de lezen was het een fijne dag.
hopelijk heb je nog wat moois gevonden in de winkel

Gepost door: daemske | 04 januari 2010

Reageren op dit commentaar

We drinken gewoonlijk iets in de zwembadcafetaria als we in Tremelo zijn. Vriendelijke uitbater, goedkoop en speciale biertjes. Lekker eten kan je bij Miel Van Kest.

Gepost door: Confusius | 05 januari 2010

Reageren op dit commentaar

Een meevaller! Ben je ook bij Bobo geweest?

Gepost door: Nana | 05 januari 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.