28 mei 2010

Wii

We hadden de meisjes een tijd geleden een Wii beloofd voor hun gezamenlijke verjaardag en sedert vorige week siert dit 'spelapparaat' onze living.  Bij de aankoop kregen we meteen 2 games cadeau en met het ene kun je de meest diverse sporten beoefenen, zoals bowlen, tennissen, golfen, ...   Hoewel ik de aankoop lang heb vooruitgeschoven, moet ik grif toegeven dat het wel leuk is om te staan tennissen vanuit je living, of te winnen bij het bowlen.  Je gaat zo op in het spel dat je de dag nadien spieren voelt die je amper wist liggen.  En hopelijk is de Wii ondertussen zo'n beetje bekend bij het gros van de Vlamingen, want als je als voorbijganger een toevallige blik in onze living werpt en je ziet daar iemand de meest vreemde houdingen aannemen en met z'n armen staan zwieren;  ik wil niet weten wat die persoon dan denkt

Wii

 

 

17:59 | Commentaren (4) |

Commentaren

De Wii is inderdaad een leuk ding , ik heb hem een jaar en hij staat nog altijd niet stof te happen. Proficiat met de aankoop!


groet

Gepost door: Glenn | 28 mei 2010

Reageren op dit commentaar

lijkt me inderdaad tof

Gepost door: fotorantje | 28 mei 2010

Reageren op dit commentaar

Ik geloof.. dat hier de grootste lol er alweer af is...hoor er tenminste niet veel meer over van de diverse familieleden die zo'n ding hadden. :-)))
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 28 mei 2010

Reageren op dit commentaar

Stefanie, Intussen zijn de toevallige voorbijgangers jullie vreemde armzwieringen al gewoon hoor. Niemand die er nog aanstoot aan neemt.
Wiiën jullie maar lustig verder.
Groetjes !

Gepost door: Piet | 29 mei 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.