29 mei 2010

Aaaarghh

Even stroomde de adrenaline een beetje té hard om gezond te zijn voor mijn lijf en leden.  Ik wilde 2 blogs toevoegen bij personalisering en plots ging er iets mis en moest ik later nog eens proberen.  Grrmbl, dus refreshen en plots bleken al mijn blogmaatjes verdwenen te zijn.  Nééééé, moet ik ze nu allemaal opnieuw toevoegen ?  Dit kan niet zijn !!!  Hoe begin ik hieraan?

En het was uiteindelijk niet het geval.  Plots bleken ze zomaar van de middenrechterkant naar de bovenlinkerkant verplaatst te zijn.  Ikke gedaan?  Nee, hoor, zal wel het systeem geweest zijn. 

Maar ik heb ze nog en daar gaat het om én ze staan weer op de juiste plaats met toevoeging van 2 extra blogjuweeltjes, te danken aan MizzD:  Piet en de avonturen van de 2 shih-tzu's.

14:35 | Commentaren (2) |

Commentaren

Geloof me.. er gaat deze zomer nog van alles mis bij Skynet..ze gaan vernieuwen en dat gaat hier noooooit zonder problemen...ik hou als digibeetje m'n hart al vast hoor!
Leuk dat je door mij die blogjes ontdekt hebt...vooral Piet kan nog wel wat lezers gebruiken...en het is zó'n leuke blog...hij verdient dat! :-)
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 30 mei 2010

Reageren op dit commentaar

Piet heeft een mooie blog. Hij staat al een tijdje op mijn blogrol.

Gepost door: Confusius | 31 mei 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.