13 juni 2010

SATC2

Sex and the City II

De I heb ik nooit gezien, en het interesseerde me allerminst.  Maar door al hetgeen ik de voorbije maanden meepikte over de 2de editie, begon het me toch in zijn greep te krijgen.  Maw, ik werd slachtoffer van het promotiecircus.  Het stond op mijn verlanglijstje om de film te bekijken, maar ik kon me er niet echt toe bewegen om iemand te vragen me te vergezellen.  Tot een bevriende mama van één van Sofie's klasgenootjes besloot dat haar dochter, na een dag flink studeren eigenlijk toch wat ontspanning nodig had.  Waarom niet een filmpje meepikken, samen met een vriendin ?  En op 5 minuten was het geregeld.  Beide meiden én de moeders gingen naar de fim.  Zelfde film zelfs, maar tuurlijk niet op dezelfde rij Lachen.

En dit (ik dus) 'opgefokt kieken' (zoals wij hier zeggen) heeft GENOTEN en GEGIBBERD en ZICH GEAMUSEERD.  Niet nadenken bij het verhaal, gewoon GENIETEN.  Sommige dingen zijn zo herkenbaar, de hoofdpersonages zitten niet ver van mijn eigen leeftijd af en het was PURE FUN.  Wat een filmpje vermag !  Ik zie het weer zitten !!!!   Even toch.  Machtig toch!

2

Dus ...., twijfel je nog een beetje ?   Gewoon DOEN !

Ja hoor, DOEN.

D O E N.

13:36 | Commentaren (1) | Tags: film |

Commentaren

Hey Hey Stefanie! Leuke blog heb jij! Bedankt om ook even bij mij te piepen! IK slaag er nog altijd niet op fotos op mijn blog te zetten, maar bon, ooit lukt het me wel!
groetjes
christa

Gepost door: christa | 22 juni 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.