21 juni 2010

Groen brengt rust

Fotos3


en hopelijk ook een beetje in mijn hoofd want ik loop over.  Einde schooljaar met nog de nodige afspraken bij klastitularissen, allerlei activiteiten door de meisjes ingelast en waarbij een beroep gedaan wordt op een chauffeur (!), Fieke die volgende week al met de CM vertrekt en waarvoor we nog de nodige aankopen moeten doen, druk op het werk, auto die rare kuren vertoont en dringend in de garage moet, maar ik kan momenteel écht niet zonder, een gepland doktersbezoek morgenavond dat ik al een week eerder had moeten inlassen want ik voel me allesbehalve goed, .... help !!!  
En ik ben niet de enige, want 2 van mijn collega's staan ook op het randje van instorten.  In wat voor maatschappij leven we !

21:51 | Commentaren (2) |

Commentaren

Op zo'n momenten brengt groen inderdaad wat rust !
Off-topic, of niet helemaal: ik denk wel dat je dochters net iets te oud zijn voor "Een boekje tuin", maar als dat zo mocht zijn, het is een tijdloos boekje (zoals de natuur) en je zal later vast en zeker blij zijn dat je het hebt, om samen met de kleinkinderen te gebruiken. Nog veraf ? Ja, maar de tijd vliegt !!

Gepost door: Geert | 22 juni 2010

Reageren op dit commentaar

Alleen rust binnen in jezelf kan ervoor zorgen
dat je ook r u s t i g blijft....
Je kan het leren, is moeilijk, maar het kan!

Gepost door: ank | 22 juni 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.