03 juli 2010

Op 5 minuten tijd 375 euro armer

Pff ... wie verstandig is, heeft zeker een spaarpotje achter de hand voor het onderwijs dat (niet) gratis is in ons land.

Net voor Fieke een overschrijving gedaan voor de rekenmachine die ze volgend schooljaar nodig heeft.  Via de school krijg je nog 10 € korting.  Prijs rekenmachine is 95 €.

Vervolgens de boeken besteld voor beide meisjes.  Voor Gerty kwam het op ongeveer 105 € en voor Fieke rond de 175 €.  Bovendien krijg je dan op de website nog een vrijblijvende uitnodiging om allerhande studiemateriaal te bestellen dat voor de gekozen richting ook wel nuttig kan blijken.  Neen, dank je !  Ik ben helaas geen ezeltje dat centjes kan poepen.

Slik !   Soms is je zuurverdiend geld wel héél erg snel verdwenen.

15:47 | Commentaren (4) | Tags: school |

Commentaren

ai ai, het onderwijs zou gratis moeten zijn ,want voor veel mensen zijn al die bijkomende rekeningen toch een floinke aanslag op hun budget. Ik kan me echt neit herinneren dat mijn ouders in mijn tijd zoveel moesten betalen.En het ging ook!!
Schoolgerief is een echte handel geworden.

Gepost door: magda | 04 juli 2010

Reageren op dit commentaar

Dag stefanie JA de dag van vandaag maken ze nu van alles geld he, zonder te vragen of je het aan kan of niet...Moeten schoolgaande kinderen, waarvan de ouders nie kunnen betalen, hun leren laten....Zonder diploma zijn ze niks, waar en hoe moeten die kinderen dan werk vinden????? Alles draait nu om geld!!!!! maar ik ben naar hier gekomen om je een heel fijne zondag toe te wensen.......Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 04 juli 2010

Reageren op dit commentaar

Tja... het is hartstikke duur om studerende kinderen te hebben! Een spaarrekening openen als ze geboren worden is geen overbodige luxe! ;-)
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 04 juli 2010

Reageren op dit commentaar

95 euro is veel voor een rekenmachine.

Gepost door: Confusius | 08 juli 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.