09 juli 2010

Verrassing

DSCF3927

Dit was de jongste dochter haar bed.  Een eenpersoonsbed waar ze de laatste tijd niet meer zo makkelijk de slaap kon in vatten.  De matras was dringend aan vervanging toe gezien hij in het midden helemaal ingezakt was en hem ook eens omdraaien maakte nog weinig verschil.

 

In de plaats van een nieuwe matras, kochten we een bed, een maat groter.  De investering waard en later kan ze het meenemen. Deze ochtend werd het geleverd en haar zus en ik hebben ons serieus in het zweet gewerkt om beddegoed aan te kopen, het bed mooi aan te kleden en de kamer een grondige beurt te geven.  Morgenochtend rond 8u komt ze terug van haar CM-kamp en is het eveneens haar 14de verjaardag.  Benieuwd hoe ze zal reageren.

En ja, je merkt het waarschijnlijk:  Ze is gek op kleur ! 

 

 

DSCF3945

22:30 | Commentaren (2) | Tags: dochter 2 |

Commentaren

wow wat een leuke verrassing voor Fieke!!
wat zal ze fier zijn!

Gepost door: fotorantje | 09 juli 2010

Reageren op dit commentaar

Dag stefanie OEFFFF K'HEB JE TERUG GEVONDEN....JA ALS DAT GEEN VERRASSING ZAL ZIJN VOOR DOCHTER LIEF, ZE ZAL DAAROP NOGA STAAN KIJKEN;;...IK WOU DAT IK HAAR GEZICHT EENS KON ZIEN....EEN LEUKERE THUISKOMST ZAL ZE ZICH NIET ZO VOORGESTELD HEBBEN HE!!!!IK WENS JULLIE EEN HEEL FIJNE ZATERDAG TOE EN MAAR PFFFF WEER VANDAAG...LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 10 juli 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.