18 juli 2010

Zoet Water Heverlee

Uitgenodigd worden voor een etentje is keileuk, maar het vrij laat tafelen én opblijven maakt dat ik de dag nadien maar een halve mens ben.  Mijn hele bioritme ligt dan weer overhoop en eraan wennen lukt gewoonweg niet, dus ik moet leren leven met mijn beperkingen.  En soms benijd ik wel eens de mensen op wie laat gaan slapen geen enkel vat heeft en die zich de dag nadien even monter voelen.

 

We hadden de jongste dochter beloofd om vandaag in Heverlee te gaan minigolfen en ik was paraat!  Hetzij met een suffe kop én dat kostte me ook enkele punten waardoor ze met de overwinning ging lopen.  Ik zal het hier maar op steken zeker Lachen.

Fotos6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even de inwendinge mens gaan versterken en een wandeling rond het meer maakte dat mijn levensgeesten weer even de kop opstaken. 

Fotos8.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek de muis!  In mijn kinderjaren reed er in het dorp elke avond een krantenjongen rond met info over de voorbije rit in de Ronde v Frankrijk.  En er was telkens een getekend prentje van een ritfragment bij, waarin een kleine muis verscholen zat.  Mijn neef en nichtje en ikzelf vlogen op het krantje om als eerste de muis te vinden.  Nadien kwam de ijskar en kregen we een ijsje met een plastic lepeltje waarvan het bovenste stukje een letter voorstelde die kon afgebroken worden.  Om ter eerste je naam vormen!  Eenvoudig plezier, maar het maakte de zomerdagen kei spannend.  En nadien afgeschrobd worden in een kom met water.  Want ons vuilmaken, daar konden we wat van.

En wie zoekt er mijn ventje en de dochter?

 

Fotos4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En nu ... nu kruipen we in de tuin met een heerlijk tasje koffie en een goed boek.

Nog een héél fijne zondag iedereen.

16:04 | Commentaren (3) | Tags: uit-heverlee |

Commentaren

Er zijn daar ook twee mooie bewegwijzerde wandelingen aan de Zoete Waters, goeie horeca en een drankenhandel waar ze de plaatselijke wijn verkopen.
Zoek de muis met Thomas Pips, ik heb een boekje waar ze allemaal instaan.
Bedankt voor de reactie, ik heb nog berichtjes tot 1 september gepland, misschien dat ik daarna op verminderde basis iets begin bij een ander blogplatform, maar voorlopig doe ik niets meer.
Even bezinnen.

Gepost door: Confusius | 19 juli 2010

Reageren op dit commentaar

Hallo stefanie, ik ben er geraakt. Deze morgen binnenwerk gedaan en deze namiddag blijft alles een beetje stil hoor....Morgen is weer een andere dag.......Je hebt hier wel een heel mooie reeks opgezet, mag echt gezien worden, en t'was er leuk ook....Ik wens je een fijne maandag verder.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 19 juli 2010

Reageren op dit commentaar

Koffietje
Goed Boek.
da's ALLES !!

Gepost door: ank | 19 juli 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.