04 augustus 2010

Rommelmarkt

Vandaag staat onze dag in het teken van oprommelen.

Alles bijeenzoeken wat we niet meer nodig hebben, in de auto proppen en een namiddag als standhouder op de rommelmarkt gaan staan.

Doen we 1 à 2 keren per jaar, best leuk, en de opbrengst sparen we om iets leuks van te kopen.

En het geeft een zaaaalig gevoel want eindelijk weer wat ruimte in huis.  En elk jaar opnieuw sta ik ervan versteld wat een mens allemaal bijeen krijgt.

Dus opruimen die handel.

En één van de volgende dagen kom ik nog eens bij jullie allen op blogbezoek.  Sorry dat het niet meteen lukt.  Raar toch ... vakantie hebben, en sommige dagen lijken drukker dan anders Lachen.

10:38 | Commentaren (7) | Tags: rommelen, 2dehands |

Commentaren

Hier staat een ganze kamer, maar dan wel een kleintje, vol met gerief dat we ooit eens op de rommelmarkt gaan verkopen. Ik ben nog steeds niet te weten gekomen wanneer het eigenlijk "ooit eens" is.

:-/

Gepost door: ms | 04 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Het lijkt een beetje uit de tijd...een rommelmarkt...hier is het niks anders dan Marktplaats en eBay waar de overtollige spullen verkocht worden...en vaak nog goed ook! Verbazingwekkend...ik gooi m'n ouwe troep meestal gewoon weg...zonde hè! :-)))
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 04 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Ja stefanie, een mens ziet soms maar met een beetje weg te doen wat je allemaal staan hebt he!!!! Als ik iets teveel heb geef ik dat in het rusthuis voor de mensen die niks hebben, want die kamertjes staan er soms zielig bij.....Naar een rommelmarkt gaahn doe ik ook graag, dan gebeurt het soms ook dat ik nog iets koop om weg te geven hahaha!!!ook nie slim he van mij....Ik wens jullie een mooie namiddag toe daar op de rommelmarkt en hoop dat het droog zal blijven...

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 05 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Heb een bericht verstuurd en zie dat het er nie opstaat...Ik kom jullie een fijn w.e. toe wensen.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 07 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Dag stefanie, is de rommelmarkt meegevallen???? Het weer was toch nog gunstig gezind he!!!! Ik kom jullie een fijn w;E; TOE WENSEN;

lIEVE GRTJS; VAN ANNY

Gepost door: anny | 07 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Ik postte een reactie op Monschau maar het wil niet verschijnen.Ik was er indertijd ook en je waant je echt terug in het verleden.En dat tekort aan slaap :heel herkenbaar mijn man snurkte ook zo en niemand van onze kon slapen.!!

Leuk zo'n rommelmarkt.Ik heb er wel zelf nooit gestaan maar de kinderen deden het wel en het bracht altijd een aardig centje op.Is het bij jou meegevallen?

Die kaartjes van Delhaize spaarde ik niet voor de kleinkinderen,ze wilden liever de pins van de GB.O wee als zij mee gaan om inkopen te doen. Dan is het om de haverklap"oma heben we al voor 20 euro gekocht". Ze zouden stiekem nog iets in de kar gooien om toch maar zeker aan 20 euro te graken want dat is dan een pin krijgen!!

Gepost door: magda | 07 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Haha hopelijk heb je een goede verkoop gehad :)

Groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.