12 augustus 2010

Jaarlijks ontdekkingstochtje

Eén keer per jaar in het groot verlof, trek ik er moederziel alleen op uit.  Kwestie van de gedachten even de vrije loop te laten, alles even te ontvluchten, mijn horizon even te verruimen, energie op te doen, ... Voor mij is dit uitje als brandstof die ik nodig heb, alhoewel de grenzen met vroeger al serieus zijn gekrompen.  Het hoeft niet meer in het buitenland te zijn.  Eigen bodem verschaft een legio aan mogelijkheden.


Vorig jaar ontdekte ik zo de Tuinen van Hoegaarden en dit jaar stond het Arboretum van Kalmthout op het programma.  Niet volslagen onbekend want 25 jaar geleden waren we er al eens, maar de kennismaking mocht dus zeker opgefrist worden.


En het is zeker geen teleurstelling.  Ik heb er zodanig rondgekuierd dat mijn coördinatievermogen compleet zoek was en ik geen flauw benul meer had van waar de uitgang zich situeerde.  Dit overkomt me quasi nooit.  Gelukkig konden de 'hoveniers' me weer op het rechte pad zetten.

DSCF4196.jpg
kalmthout.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kalmthout1.jpg
kalmthout2.jpg
kalmthout3.jpg
kalmthout4.jpg
Onverwacht kreeg ik een leuke metgezel die graag geaaid wilde worden.  Kun je dan nee zeggen?  Nee toch!  Aleen kwam het duiveltje in de poes boven toen ik uiteindelijk mijn weg wilde verder zetten.  Ze nestelde zich op en tussen mijn voeten en toen dit niet meer afdoende bleek te zijn, kreeg ik een hap in mijn broek.  Uiteindelijk draaide ze me toch de rug toe en ging prompt over tot een wasje.
kalmthout5.jpg


En dit is wat ze noemen:   fotograaf betrapt !Lachen
Kopie van DSCF4190.jpg

20:26 | Commentaren (3) | Tags: uit-kalmthout |

Commentaren

Goeiemorgen Stefanie,

Het was daar wel de moeite precies!
Mooie collages heb je ervan gemaakt :-)
Nog een fijne vrijdag en alvast een tof weekend!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 13 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Stefanie,
Een heel mooie fotocollage van dat prachtig domein, daar in Kalmthout !
Groetjes !

Gepost door: Piet Fluwijn | 13 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

zooo mooi daar in Kalmthout

Gepost door: fotorantje | 13 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.