08 september 2010

Het kan verkeren

Als Gerty bij Joachim is, gaan ze af en toe naar zijn nicht waar hij dan met de tractor rijdt.  Hij kreeg Gerty zover om ook even op het tuig te kruipen en het te besturen, maar ze kwam nadien thuis met de woorden 'nooit meer'.  Ze had blijkbaar te bruusk gas gegeven waardoor de voorste wielen bijna de hoogte in gingen en zij er een heuse schrik aan overhield.   Maar kijk, deze avond - ettelijke weken later - kwam ze bijna euforisch thuis 'ik kan de tractor nu al achterwaarts parkeren'.   Blijkbaar heeft zijn overredingskracht het gehaald en is ze ondertussen al heel wat rijervaringen rijker.  En mams ... die probeert zich maar niet voor te stellen hoe haar dochter dit gevaarte bedwingt.   Maar is tegelijk toch een tikkeltje trots Knipogen.

1.gif

 

 

20:59 | Commentaren (4) |

Commentaren

Hehe...kan me beide gevoelens wel voorstellen..want er gebeuren met die dingen nog best vaak ongelukken hoor! Maar ze zullen toch wel een beetje uitkijken met een bestuurster die haar rijbewijs nog niet heeft hè...er wordt door de verzekering nog geen krasje vergoed dan hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08 september 2010

Reageren op dit commentaar

Tja, dat weet ik nu ook niet zo goed hoe dat zit met die verzekering. Maar met die tuigen mogen ze toch al vroeger rijden dan de rijbewijsleeftijd. Nu ja, je kan pas een rijbewijs halen als je er kan mee rijden hé.

Goed gedaan Gerty !

8-)

Gepost door: ms | 09 september 2010

Reageren op dit commentaar

Alleen op eigen terrein hoor...je mag er de openbare weg alleen maar mee op met een geldig rijbewijs en op de goede leeftijd dan automatisch.

Gepost door: mizzD | 09 september 2010

Reageren op dit commentaar

Ik dacht het wel dat het bij ons maar 16 was. Voor alle veiligheid even opgezocht. En eventuele wetsverandering achteraf (waar dan toch niks van terug te vinden is) uitgezonderd was dit het laatste dat ik er over vond.

http://www.bivv.be/dispatch.wcs?uri=666968561&action=viewStream&language=nl

Maar ik ga er wel van uit dat dat oefenen wel op privéterrein zal gebeurd zijn.

;-)

Gepost door: ms | 09 september 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.