11 januari 2011

Opvoeding van katten

Als er één plaats in huis is, waar de poezen nooit mochten liggen, dan was het wel op de bedden.  Met de teken en andere parasieten waar een kat toch af en toe onderhevig aan is, vind ik het hoegenaamd niet hygiënisch.  Er zijn tal van knusse en zachte plekken in huis waar ze zich wel mogen neervlijen.  En beide poezen hielden zich altijd netjes aan de huisregels.

Sedert Moesti gestorven is, en Mollie als enig poezebeest is overgebleven, wordt ze langs alle kanten verwend en gekoesterd.

En als ze dan op een wel erg héél koude vriesdag dolblij is dat ze met de baasjes mag binnenkomen en je haar in de drukte van het koken uit het oog verliest en je ze vervolgens na enkele uren lekker soezend, aantreft op één van de verboden plaatsen; tja, dan bleef er van onze opvoedkundige regels nog weinig overeind en mocht kattebeest verder vertoeven in dromenland.

DSCF4680.jpg

20:46 | Commentaren (4) | Tags: huisdieren |

Commentaren

Hier hetzelfde ,die ligt dan zo heerlijk op het voeteneinde en niemand stoort de poes dan.Ik heb dan zelfs zin om me erbij te leggen,haha!
Groot gelijk dat je voor jezelf opkomt . Het is je gezondheid die belangrijk is en werken tot je over je eigen grenzen gaat ,kan erg nare gevolgen hebben.

Gepost door: magda | 11 januari 2011

Reageren op dit commentaar

Hier mocht het vroeger altijd, maar Slow had het dan liever niet. Momenteel kan het niet, gewoon omdat de venster steeds op de kiepstand staat en Sloef hem daar al eens bijna in opgehangen heeft. Dus blijft de deur van de kamer dicht.

;-)

Gepost door: ms | 12 januari 2011

Reageren op dit commentaar

Hier pas ook. We hadden bezoek, het was wat druk voor onze Boris. Ineens was ik hem kwijt. Hij lag lekker rustig op ons bed. Ik kreeg het niet over mijn hart om hem weg te jagen, ook al mag dat hier normaal ook niet.

Gepost door: Ellen | 17 januari 2011

Reageren op dit commentaar

Het is zo heerlijk slapen
met poezenbeest op bed,
het gespin is rustgevend
mooier dan muziek...

Gepost door: ank | 22 januari 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.