21 februari 2011

Hoe eenzaam en alleen

Ik reed deze avond huiswaarts van mijn werk.  Net buiten de dorpskom aangekomen, zag ik hem staan.  Moederziel alleen. Met de auto kwam ik recht op hem af.  Hij keek me niet aan, stond met het hoofd omlaag en volledig bewegingsloos aan de kant van de weg.  Zijn haar hing over zijn ogen, maar uit heel zijn houding sprak een intriest gevoel van verlatenheid en ik moest me bedwingen om niet te stoppen om even over zijn bolleke te wrijven.  Maar ik durfde niet, wie weet wat zouden de mensen denken. 

Zelden werd ik zo getroffen door de aanblik van een ponny en mij maak je niet meer wijs dat het dieren niet uitmaakt of ze alleen of met soortgenoten in een wei staan.  Geef dit beestje gezelschap !

20:09 | Commentaren (5) |

Commentaren

Ik zou de mensen laten denken, want denken doen ze toch. En daarbij het wordt hoog tijd dat we aan een reeks nieuwe dorpsfiguren beginnen hé.

;-)

Gepost door: ms | 21 februari 2011

Reageren op dit commentaar

oooh Stefanie ik zou toch eens gestopt zijn hoor, een aai een paar woorden en ze zijn zo blij
doe ik bij alle beestjes die bereikbaar zijn als ik ergens passeer
vindt je dat raar? maar nee toch!

Gepost door: fotorantje | 21 februari 2011

Reageren op dit commentaar

ach gaf toch toe aan je gevoel ,je zou je er achteraf zo goed bij gevoeld hebben en de pony waarschijnlijk ook !

Gepost door: magda | 21 februari 2011

Reageren op dit commentaar

Ach stefanie, waarom ben je nie eens gestopt?? Wat een ander denkt moet jij je nie van aantrekken...Jij hebt tenminste gevoelens voor dieren....Een fijne dinsdag verder gewenst...Lieve grtjs; van anny

Gepost door: anny | 22 februari 2011

Reageren op dit commentaar

Tijdens wandeltochten kom ik dat ook weleens tegen...van die hele eenzame kleine pony's in een weitje...ik kan er nooit aan voorbij zonder even een praatje te hebben gemaakt hoor..en als ze willen krijgen ze er nog een aai bij ook! Wat andere mensen daarvan vinden...dát kan me echt niet schelen!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22 februari 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.