22 februari 2011

Hoe eenzaam en alleen (2)

Oké, oké, de reacties logen er niet om.  Stoppen voor het beestje en aaien ! Lachen  En gelijk hebben jullie. Maar geef toe dat het wat vreemd zou ogen.  Het beestje staat op een stukje grond temidden van de bebouwing.  Ik stop met de wagen, stap uit, wrijf over zijn bolleke, stap weer in en rijd verder.


Beter vond ik onderstaand scenario:


Deze avond snel mijn eten binnengepropt (niet zo goed voor de spijsvertering, maar voor een keertje kan het geen kwaad he) omdat ik hem nog wilde zien bij daglicht.  Samen met Gerty te voet naar het beestje toe gestapt, uitgebreid gestreeld en een hele conversatie mee gevoerd.  En hij liet zich gewillig fotograferen alhoewel het resultaat niet echt geslaagd is, gezien de ondertussen toch al wat invallende duisternis.  En de flits jaagde hem teveel angst aan.

DSCF4780.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar schattig is 'm wel, niet?  En het is zeker voor herhaling vatbaar. 
Je zou hem zo oppakken en in je eigen tuin neerzetten en hem een warme en liefdevolle thuis bieden.  Een poes, 5 konijnen, 2 gerbils.  Een paardje zou er zeker nog bijkunnen.

DSCF4781.jpg

19:51 | Commentaren (7) |

Commentaren

Tjonge...dat is het evenbeeld van het paardje dat ik al een paar keer op wandel in Maassluis zag...ik plaatste daar ooit al foto's van! Die staat daar ook altijd zo zielig in dat weitje, helemaal alleen..en weinig bebouwing in de buurt.Ik klets er wat tegen af als ik daar langs kom...maar die wil niet dichterbij komen hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22 februari 2011

Reageren op dit commentaar

goed zo Stefanie, je hebt eentje z'n dag goed gemaakt en ik wed ook jullie dag
kijk eens hoe blij hij is met de aandacht, daar stop je toch elke dag voor

Gepost door: fotorantje | 22 februari 2011

Reageren op dit commentaar

o dat is nu echt eens schattig.Iedereen blij daar ben ik zeker van!

Gepost door: magda | 22 februari 2011

Reageren op dit commentaar

Dat is natuurlijk óók een idee. Het beestje zijn dag goed gemaakt.

Zoneke heeft zo twee ukkiepukkiepaardjes, maar die staan dan achter hun huis en 's avonds als ze thuis zijn lopen die gewoon los. Maar 't zal van een ander ras zijn denk ik, want ze zien er lichtjes anders uit.

;-)

Gepost door: ms | 22 februari 2011

Reageren op dit commentaar

Ooooooh stefanie, daar heb je nu goed aangedaan om hier die fotokes te plaatsen van dat wondermooie beestje....Heeft het dan geen eigen huizeke om erin te gaan?? Krijgt het eten?? Er is alvast weer iemand die het diertje knufkes heeft gegeven, goed van je stefanie. Ik wens je een hél fijn w;e. toe....Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 25 februari 2011

Reageren op dit commentaar

Doen wat je hart je ingeeft! Ook al vinden anderen dat gek! Dat pony'tje heeft er al van genoten sè van jullie aandacht! En ik denk trouwens niet dat dat de laatste keer zal zijn!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 26 februari 2011

Reageren op dit commentaar

Als t hart van een dierenvriend spreekt ... :-)
Lief van je, Stefanie!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 26 februari 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.