04 maart 2011

-4

Ja, ja, we hebben in 2011 wel een abonnement op het Imelda Ziekenhuis in Bonheiden.  Zo lijkt het toch. Vorige week donderdag werd mijn ventje er van zijn gips bevrijd.  Hij kreeg nog een weekje ziekteverlof bij, een week waarin hij vooral veel oefeningen moest doen om zijn enkel opnieuw sterker te maken.  Veel fietsen werd aangeraden en deze week heeft hij dan ook wat uurtjes op de fiets versleten.  Zijn enkel is nog altijd vrij dik, te dik naar mijn goesting en hij mankt nog steeds.  Maar misschien is dit wel een logisch gevolg van zijn kwetsuur.

En deze ochtend om 9u gingen Gerty en ik binnen in het daghospitaal.  Om 17u30 trokken we opnieuw de deur achter ons dicht en was Gerty 4 wijsheidstanden lichter.  Ik keerde huiswaarts met een 'hamstertje' met 2 dikke kaken.  En met de ijszakken aan weerszijden die dmv een windel rond haar hoofd op de plaats gehouden worden, lijkt ze ook wel een reusachtig paasei.  Met een doos antibiotica, pijnstillers, spoelmiddel én vooral het Krokusverlof voor de deur, kan ze rustig de tijd nemen om van de ingreep te bekomen.

20:47 | Commentaren (5) |

Commentaren

Wooooow...allevier tegelijk??!!! arme meid!! Heel veel sterkte en beterschap gewenst aan haar! En de papa moet flink in beweging blijven met die enkel...dan zal ie ongetwijfeld weer wat dunner worden hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 04 maart 2011

Reageren op dit commentaar

Leuk begin voor de krokus! Nu ja, zoals je zegt, dan kan ze rustig bekomen. Veel en snelle beterschap aan je huisgenoten.

Gepost door: ms | 04 maart 2011

Reageren op dit commentaar

ohnee zeg, leuke start van de vakantie voor Gerty
nu, die vier kunnen haar straks wel geen pijn meer bezorgen
en ventje moet gewoon weer zijn gang terugvinden, dat komt wel goed

Gepost door: fotorantje | 04 maart 2011

Reageren op dit commentaar

Met een beetje oefenen zal je ventje wel spoedig terug in goede vorm geraken. En het is eengoed idee m die tanden te laten trekken vlak vóór het krokusverlof .Het duurt wel eventjes voor die wonden genezen zijn en waar kan dat beter dan in de knusse gezelligheid bij mama! Beterschap aan 't ventje en Gertie !

Gepost door: magda | 04 maart 2011

Reageren op dit commentaar

Dag stefanie, je ventje is verlost van z'n gips, maar hij zal dat nog een tijdje gewaar zijn hoor. Oefenen ja veel oefenen en vooral opletten!!!!! En wat is dat met gerty, vier wijsheids tanden kwijt, amaai die zal ook wel wat afzien. Maar gelukkig is het krokus vakantie, en laat ons hopen dat zij toch nog wat kan genieten van haar verlof.....Fijn w.e. gewenst voor jullie...Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 05 maart 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.