08 maart 2011

Bezoekje Utopolis met een onverwachte én leuke wending

Gisteravond gingen we met ons team naar de Utopolis Mechelen voor de film The King's Speech die om 7u45 begon.  We keken er naar uit want ook een aantal ex-collega's die we geruime tijd niet meer gezien hadden, gingen van de partij zijn.  Van bij aanvang van de reclamespots werd duidelijk dat de beeldkwaliteit eerder wazig was maar we gingen zo op in onze gesprekken, dat we er de ernst niet van in zagen.  Tot de film begon en iedereen zich plots realiseerde dat dit niet kon.  Wie het probleem ging aankaarten weet ik niet, maar plots moesten we allemaal de zaal verlaten.  Het euvel viel niet onmiddellijk te herstellen en we kregen het voorstel om de filmvoorstelling van 22u15 te kiezen.  Als dit je niet paste, kreeg je je ticket terugbetaald.  Gezien we allen de dag erop moesten gaan werken, opteerden we voor deze laatste optie.  Toen we aan de kassa's stonden, bleken enkele mensen luidop hun misnoegdheid te uiten.  Wijzelf namen er vrede mee, een defect is immers altijd mogelijk.  We braken ons eerder het hoofd over waar we iets konden gaan drinken om wat bij te praten.  De Utopolis is nagenoeg volledig vernieuwd en het filmcafé is er nog niet voltooid.  En op maandagavond een leuk stadscafé'tje vinden, lag ook niet zo voor de hand.   Tot we opvingen dat er als compensatie een glaasje Cava aangeboden werd in de VIP ruimte.  Terwijl het groepje mensen zich nog altijd fel benadeeld voelde, zelfs ondanks dit genereuze gebaar, gingen wij maar al te graag op hun voorstel in.  Gedurende 1,5 uur zaten we gezellig te kletsen, terwijl het oprecht vriendelijke personeel ons een glas Cava en fruitsap bracht met wat kleine versnaperingen.  En we kregen de mogelijkheid om ons eerder gekocht ticket twv 5 € (op maandagavond!) om te ruilen voor een waardebon die alle dagen geldig was en normaal 8 € kost.  En mits een uitzonderlijk kleine bijpassing kun je zelfs genieten van een heus VIP-arrangement, dat uniek is in Mechelen en waarvoor we ons prompt hebben ingeschreven. Jezelf eventjes laten verwennen, een beetje decadent doen, het valt je heus niet iedere dag ten deel.  Dus waarom niet?

50 luxe-zetels met alle comfort en service die nodig is om je een absolute luxe filmavond te doen beleven.

Er is een aparte ingang  met VIP-lounge waar je kan ontspannen voor aanvang van de film bij een hapje en drankje.  In de VIP-zaal zelf neem je plaats in een comfortabele luxe-zetel met extra veel beenruimte en een eigen tafeltje met een LED-designlampje.  Wens je iets te bestellen?  Dat kan door een druk op de knop die is ingebouwd in de zetel.  Als je het graag gezellig wil maken met je partner, dan kan je elk paar zitplaatsen omvormen tot een love-seat

Uiteraard beschikt onze VIP-zaal over state-of-the-art beeld en geluid, met de mogelijkheid tot digitale en 3D-projectie.  Je beschikt er ook over gratis draadloos Internet.  Achteraf wordt de VIP-ervaring compleet met een afsluitend drankje in de nieuwe receptieruimte.
 

20:57 | Commentaren (3) | Tags: film |

Commentaren

Ik had er ook al iets over gelezen in de streekkrant. Lijkt me eens leuk om te doen .... jezelf op een VIP behandeling trakteren of als cadeautje voor een speciale gelegenheid.

Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 09 maart 2011

Reageren op dit commentaar

Dag stefanie, dat heet geluk bij ongeluk hé....Ik ging ook weten waarvoor ik zou kiezen hoor!!! Maar je hebt overal mensen die tegenwerken he. K'denk niet dat ze in cienma's zo'n voorstel zouden doen....Ik wens je een héél fijn en zzonnig w.e. toe...Lieve grtjs. van een beetje zieke anny

Gepost door: anny | 11 maart 2011

Reageren op dit commentaar

Ja...ik vind dat ook altijd hoor...er kan altijd wat mis gaan...waarom dan zo misnoegd doen..die mensen probeerden het dan ook nog eens goed te maken op vele manieren..best netjes.
Plús...dat je er nog wat over te schrijven hebt op je blog natuurlijk hahaha dat is ook altijd meegenomen! ( maar dat kon natuurlijk ook als alles goed was verlopen hehe)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 12 maart 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.