22 mei 2011

Bastards bij de Slootjes

De Slootjes Bastards zaten gisteren in het Vrijbroekpark in Mechelen.  Voor een schoolopdracht moest de oudste dochter en haar klasgenoot een aantal situaties op film vastleggen.  Ik heb de meisjes gewoon gedropt en me op een bank genesteld, voorzien van de nodige lectuur.  Het eindresultaat mag ik pas bewonderen als het volledig gemonteerd is.  Dus ik ben nog een beetje in blijde verwachting.

Maar plezier voor 10 toen we de maskers net aangekocht hadden en opnieuw onderweg waren naar huis.  Het vriendje was erbij en hij vond er niks beters op dan de linkerkop op te zetten terwijl hij naast mij in de wagen zat.  De blikken van de voorbijgangers.  Hilarisch!  Heel wat verzuurde Belgen ook (tja, we zijn nu eenmaal zo'n zuur volkje), maar ook mensen die spontaan in lachen uitbarstten.  En daar doe je het voor.  Lachen doet zo'n deugd ook al lijkt het soms bijna een rariteit, iets dat verboden is.  En word je wel eens bekeken als je in een lachbui schiet.  Maar we doen lekker voort.

DSCF5051.jpg

10:41 | Commentaren (6) |

Commentaren

Passen goed bij elkaar he ;)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22 mei 2011

Reageren op dit commentaar

heel schoon koppelke
jaja lachen doet zo'n deugd, blijven doorgaan daarmee

Gepost door: fotorantje | 24 mei 2011

Reageren op dit commentaar

Knappe gasten :-)

Gepost door: bea | 24 mei 2011

Reageren op dit commentaar

fantastisch Stefanie,
Ik bewonder jou als de moeder van die twee meiden, die zich niet realiseren wat een toffe mama ze hebben. Sorry meisjes, ik overdrijf niet, jullie mama doet het goed.
Lieve groetjes van een mama en oma.

Gepost door: Leva | 25 mei 2011

Reageren op dit commentaar

het zijn erg leuke maskers en als je op die manier de mensen aan het lachen kan brengen dan is de opzet geslaagd. Ik heb alvast gelachen,maar ja ik ben al een lachtaart van nature.hahahaha!

Gepost door: magda | 28 mei 2011

Reageren op dit commentaar

Hallo stefanie, dat is een geweldige foto hoor!!!! Ik moest er zelf om lachen, en dan nog zo achter het stuur van je wagen zitten!!! Geen wonder dat de voorbijgangers ppret hadden...Lieve zonnige grtjs. van anny

Gepost door: anny | 30 mei 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.