04 augustus 2011

De stilte van de zomer

Eén van de meest leuke dingen aan vakantie, is dat je nog eens languit kunt genieten van een goed boek.  Je begint eraan en je krijgt het dezelfde week zonder enige moeite uitgelezen.  Zalig toch!  En het mag ook eens extra licht te verteren lectuur zijn, waarbij je heerlijk kunt wegdromen.

1.jpg

Amy en Jack zouden elkaar nooit ontmoet hebben, wanneer Amy´s vader en Jacks moeder niet hadden besloten met elkaar te trouwen. De pasgehuwden nodigen hun volwassen kinderen uit voor een zomervakantie in Noord/Minnesota. In het afgelegen huis aan een prachtig meer, zonder afleiding van telefoon en televisie, is er volop gelegenheid elkaar beter te leren kennen. Jack had nooit gedacht dat hij hopeloos verliefd zou worden op zijn mooie stiefzus Amy. Maar hun wederzijdse aantrekkingskracht dreigt de fragile band van het nieuwe gezin te verstoren. Hoe kunnen Amy en Jack ooit hun overweldigende verlangens beheersen= Want hoe harder zij tegen hun gevoelens vechten, hoe sterker de verleiding...


'Een heerlijke roman. Gevoelig en wijs.' - Publishers WeeklyKathleen Gilles Seidel heeft al vele romans op haar naam staan, waarvoor zij is onderscheiden met de Romantic Times Award. Ze woont met haar man en twee dochters in Vitginia, V.S.

20:02 | Commentaren (2) | Tags: leesvoer |

Commentaren

Bedankt voor de tip.

Gepost door: Marja | 04 augustus 2011

Reageren op dit commentaar

Hehe...zo denk ik ook over boeken lezen...ik lees ze eigenlijk alléén nog maar op vakantie! En dan moet ik oppassen dat ik er niet te weinig meeneem! :-) Maar als ik mag kiezen, dan toch liever een psychologische thriller hoor hehe...ieder z'n ding hè!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 04 augustus 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.