11 oktober 2011

Lang leve de digitale TV

Sedert juni genieten we van Belgacom TV.  En kijk ... plots kost het ons helemaal geen moeite meer om tijdig in ons bed te kruipen.  Elke avond klokslag 22u draaf ik richting slaapkamer en ventje volgt me gedwee.  Geen enkel verslavend programma dat ons nog voor het tv-toestel houdt waarbij we vaak tandenknarsend het einde van de vervelende reclame-blokken afwachtten.  Nee hoor.  En we kijken ook niet meer TV.  We nemen gewoon de enkele programma's waarbij we ons goed voelen, op en bekijken ze als we zin hebben.  Niet meer, niet minder.  En de storende reclame ?  Eén druk op de afstandsbediening:  8, 32, 64 ... en weg is al dat oeverloos gemekker.  Heerlijk toch.

19:32 | Commentaren (3) |

Commentaren

Wat je zegt! Zo doe ik het ook, eindelijk van die vervelende reclames verlost waardoor ik voordien meestal in slaap sukkelde en de rest van het programma miste.

Gepost door: bea | 12 oktober 2011

Reageren op dit commentaar

Inderdaad, de beste uitvinding van de laatste tijd vind ik.

Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 12 oktober 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ken nog een andere oplossing Stefanie. Zet je film of programma die je wil zien op en bij de eerste reclame zet je op stop.Dan ga je naar bad,naar het toilet ,laat je de hond uit ,vul je de vaatwas op en de wasmachine....dan kom je terug voor je tv zitten ,zet het programma terug aan.Bij de eerste reclame spoel je die gewoon door,bij de tweede reclamespoel je die ook gewoon door...en bij de derde reclame is er misschien nog tijd over om door te spoelen.Dat passen we hier veel toe,dan moet je niet zoveel opnemen om later te bekijken.

Gepost door: magda | 12 oktober 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.