19 november 2011

Nooit te oud ?

Ik zag ze gisteren paraderen door het centrum van Heist, aan de arm van vriend of echtgenoot.  Ze was dik in de 60, schat ik.  Op hoge hakken & kaarsrecht schrijdde ze voortwaarts, haar strakke luipaardpantalon spande om haar benen & bips.  Daarboven droeg ze een kort lederen vestje.  Haar natuurlijke haarkleur was me een raadsel (vermoedelijk grijs) maar ze had haar nog vrij lange haren spierwit geblondeerd en het stak zodanig alle richtingen uit dat het leek alsof ze in het stro had liggen rollebollen Lachen.  Ze was in een geanimeerd gesprek verwikkeld met haar partner en ze bulkte van zelfvertrouwen.

Sexy uitstraling ?  Hmm, smaken verschillen natuurlijk en ik ben tenslotte geen man.  Maar persoonlijk vond ik het passé, ver passé, alhoewel ik tegelijk een tikkeltje bewondering voor haar had.  Je moet er tenslotte een dosis lef voor hebben om je op die leeftijd nog zo uit te dossen.

09:06 | Commentaren (8) | Tags: vanalles |

Commentaren

Misschien nog de uitstraling van een vroeger beroep? hahaha (Lol)
Doet mij denken aan een vriendin waar ik een tijdje geleden mee ging eten. Ze keek naar mij en zei:é Zo modern als jij bent zo sober ben ik". En toch ben ik heel gewoon. Geen modepop maar ik hou van een beetje kleur en glinsters ;-)
Woon jij in Heist Stephanie?
Vele groeten.

Gepost door: Emmy | 19 november 2011

Reageren op dit commentaar

Dag Emmy, wat een leuke reactie.
Ik woon eigenlijk in Beerzel (Putte), wat naast Heist od Berg gelegen is.

Gepost door: Stefanie | 19 november 2011

Reageren op dit commentaar

Stefanieke!!!

Neen, als je op tijd daar bent dan gaat het wel hoor!
Had daar ook zone schrik voor maar tijdens de voormiddag is het heel goed te doen natuurlijk in de namiddag was het veel drukker maar ik heb wel genoten van die dag!
Als ik jouw was ik zou het toch maar proberen!!!!

Lieve groetjes annemarieke,x

Gepost door: annemarieke | 19 november 2011

Reageren op dit commentaar

Stefanie je hebt mensen die per sé er jong willen uitzien en zich daarom ook opzichtelijk gedragen en kleden.Ze maken zich alleen maar belachelijk en dat heeft bij hen niets met lef te maken.Ze zijn veel te ingenomen met zichzelf.In mijn buurt woont er ook zo'n vrouw die zeker de 70 gepasseerd is en nog altijd lange pijpekrullen draagt ! geen gezicht ,hahahah!

Gepost door: magda | 19 november 2011

Reageren op dit commentaar

Ik bewonder die mensen die zonder meer aantrekken wat ze willen aantrekken zélfs als ze zich daarmee in de ogen van anderen belachelijk maken. Het enige waar ik blij om ben als ik zo iemand zie? Dat het mijn stijl niet is.

;-)

Gepost door: ms | 19 november 2011

Reageren op dit commentaar

soms kijk je inderdaad wel eens op van hoe mensen zich aankleden
en dan zeker als ze extra jong opgedirkt zijn en een toch duidelijk oud gezichtje hebben
maar ze doen er niemand kwaad mee en als zij zich op die manier goed voelen dan is dat oké hé
Opvallend gekleed zijn is zeker niets voor mij, ik blijf liever onopgemerkt :-)

Gepost door: fotorantje | 23 november 2011

Reageren op dit commentaar

Voor sommigen is de tijd blijven stilstaan toen ze 20 werden :-) Goed voor hen en zo zien wij nog eens iets waar we met verstomming kunnen naar kijken.

Gepost door: bea | 23 november 2011

Reageren op dit commentaar

Heb geen enkele moeite met mensen die er zo willen bij lopen..een ieder moet doen wat ie wil lijkt me...maar ik denk wél, dat, als je je zo opvallend kleedt, je er dan vanuit kunt gaan dat er naar je gekeken wordt..ietsje meer dan naar een doorsnee persoon...en daar moet je dan wel tegen kunnen. Ik zeg niet dat het die mensen hun bedóéling is, dat ze graag willen opvallen, dat hoeft niet zo te zijn, maar alles wat buiten 'het normale' valt, valt op en wordt bekeken..zo is het nu eenmaal. Daar moet je dan ook niet moeilijk over doen.
Die mevrouw had er duidelijk helemaal geen last van, van de extra aandacht hehe.
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 29 november 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.