24 december 2011

Ik ben een watje

We hebben een kerstkrans met een juten kerstmannetje erin.  Jarenlang sierde hij onze voordeur totdat ik hem de laatste keer, begin januari 2011 bij het opbergen van de kerstversiering, druipnat & verwaaid weghaalde van de voordeur.  Het arme mannetje had héél dapper het gure kille weder getrotseerd, zonder één haartje van zijn weelderige baard te lossen, zonder iets van zijn vulling prijs te geven.

En deze kerst ... kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem opnieuw buiten te hangen, in de koude en eenzaamheid, hopend dat één iemand eens een blik in zijn richting werpt.  Terwijl het feestgedruis in huis allemaal aan hem voorbijgaat.   Dus siert hij nu de schouw in de living en hij voelt er zich prima in zijn element.

DSCF5762.jpg

En ook de onderstaande Kersteland wilde wel eens graag verwend wordenLachen.

DSCF5761.jpg

En het is niet omdat het plaatje ietwat wazig is, dat je ervan moet uitgaan dat ik al een glaasje teveel gedronken heb.  Niks van hoor.

21:17 | Commentaren (6) | Tags: kerst |

Commentaren

de échte kerstspirit, voor iedereen een warme thuis bezorgen :-)

Gepost door: fotorantje | 24 december 2011

Reageren op dit commentaar

O dat is lief van je dat hij nu binnenshuis mag blijven. Op zijn leeftijd mag dat ook wel,hihi! En dan Kersteland onde rene ekentje.Ik smelt helemaal.
Gezellige Kerstdagen hoor!

Gepost door: magda | 24 december 2011

Reageren op dit commentaar

De Slootjes goede middag...

wel...dat kerstmannetje zit daar nu te glunderen en te genieten van de warmte die jullie uitstralen ! Een gezellig kerstdag ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 25 december 2011

Reageren op dit commentaar

Hallo Stefanie,

Bedankt voor je lieve kerstwensen. Ik wens jou en je gezin fijne kerstdagen toe vol hoop en vrede en liefde met af en toe een wondertje zoals de directeur van de Lijn die bij je aanbelt om afspraken te maken in verband met de uurregeling van de bussen ......
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 25 december 2011

Reageren op dit commentaar

Hhahahaa...dat is nog eens het echte kerstgevoel hahahahaa als je zelf medelijden hebt met een jute kerstmannetje! :-)
Maar dat die onderste foto niet wazig is omdat je een beetje tipsy was toen je hem nam...neee...dat geloof ik niet hoor hahahahahaa! Maar dat die eland meteen het gezag over de afstandsbediening zich toe-eigent..oh oh..dat beestje hangt straks dus buiten vrees ik! hahahahahahaa!
Dagdag!

Gepost door: mizzD | 25 december 2011

Reageren op dit commentaar

Hallo Stefanie!

Wat ben jij toch een goeie ziel!
Wens je fijne Kerstdagen toe, annemarieke,x

Gepost door: annemarieke | 26 december 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.