05 januari 2012

Vervolg boiler

Het was me een nachtje.  De kraan die de koudwateraanvoer naar de boiler moest afsluiten, was gezien zijn hoge leeftijd totaal verkalkt en toen ventje er uiteindelijk beweging in kreeg, liep er nog wat meer water naar de boiler toe.  Zo stuk als wat.  De hoofdkraan van de waterleiding dichtdraaien, betekende geen wc meer kunnen doortrekken, geen tandenpoetsen, zelfs geen klein glaasje water meer drinken.  En zelfs dan leek de boiler water aan te trekken.  Feit is dat mijn ventje tot een uur of 1 's nachts continu volle emmers water naar boven sleurde en toen had hij de indruk dat de boiler zo goed als leeg was.  Doodmoe beiden in bed tot ik plots wakker schoot en naast me voelde.  Geen ventje.  Tuurlijk zat hij weer in de kelder en kon opnieuw gaan dweilen.  Hetzelfde scenario herhaalde zich nog een keer of twee.  Beiden geradbraakt stonden we rond 7u op en ventje besloot toen om een dag thuis te blijven.  Dit was echt wel overmacht.  Gelukkig kon hij de Polle bereiken. Loodgieter, elektricien, verbouwer, ... in één.  En die stond in de namiddag aan de deur met een nieuwe boiler.  Momenteel hangt de boiler opnieuw in de kelder.  Maar binnen enkele weken wordt hij in de garage gehangen.  Het boren doorheen muur en welfsels, daarvoor ontbrak nu de tijd.  Hangt hij in de garage en er is een lek, ontploft de boiler, valt hij van de muur:  laat het water dan gerust zijn weg zoeken naar buiten via de betonnen ondergrond in de garage.  Want de deur van de garage staat niet in verbinding met de rest van het huis. Een kelder in huis zelf die onderloopt, nee ! 

21:06 | Commentaren (5) |

Commentaren

amai, precies storm binnen ook

Gepost door: fotorantje | 05 januari 2012

Reageren op dit commentaar

Wat een ellende meteen al in het nieuwe jaar! Ach..het kan de rest van het jaar alleen maar beteren dan hè..mét een spiksplinternieuwe boiler kun je er weer even tegen! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06 januari 2012

Reageren op dit commentaar

Hopelijk komt het allemaal snel inorde! Had vorig jaar dezelfde problemen ...
Fijne avond verder, groetjes

Gepost door: Chrisje | 06 januari 2012

Reageren op dit commentaar

Ik zie het voor me vooral omdat we zelf een lek hadden en er door het hele huis geboord werd om nieuwe waterleiding te leggen!

Gepost door: magda | 07 januari 2012

Reageren op dit commentaar

Voel met jullie mee. Ieder huisje heeft zijn kruisje nietwaar maar aan het begin van het jaar valt het altijd een beetje zwaarder.
Sterkte nog.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 08 januari 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.