25 januari 2012

En moeder ... die weet wat doen

De oudste dochter is totaal in de ban van wat ze de '100 dagen' noemen.  Al weken gonst het van de plannen in hun klas.  Soms vraag ik me af of er nog tijd is om serieus te werken.

Het jaarthema is 'landen' in de ruime betekenis.  Eén klas werkt bv. rond Disneyland en gezien de dochter in de richting verzorging zit en bejaardenstages afgewisseld worden met stages in crèches, kozen ze zeer toepasselijk voor 'peuterland'. Deze avond gaan ze allen overnachten bij een klasgenoot en morgenochtend vertrekken ze samen als verklede peuters naar school om daar de boel op stelten te zetten.  Nadien een lekkere barbeque, vervolgens een dropping en 's avonds laat gaan ze tot in de vroege uurtjes naar een karaokebar in Antwerpen.  Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld, geen enkel detail werd over het hoofd gezien.  Vrijdagavond staat er dan nog een schoolfuif gepland.  In welke staat ze zaterdagochtend zal verkeren, die vraag dringen we voorlopig maar naar de achtergrond.

En moeder, die houdt zich dan maar bezig met het doornemen van de informatiepakketten die diverse Hogescholen ons ondertussen hebben toegestuurd.  Dochterlief heeft al vaag een idee van de richting die ze uitwil, maar haar hoofd staat er deze dagen geenszins naar.  Dat de infodagen er razendsnel aankomen is nu ook niet aan de orde.  Gelukkig houdt er eentje het hoofd koel in deze leuke periode. 

schoolschoolschool   dagen 

19:25 | Commentaren (4) | Tags: school |

Commentaren

Doet me denken aan Kolderdag op onze school vroeger..maar dat was maar één dag, dan gingen de eindexamenkandidaten los in school..en alles wat er gedaan werd werd diezelfde ochtend bedacht..dus niet zoveel bijzonders hahahaha! Maar iedereen had het er toch nog dágen over hahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 25 januari 2012

Reageren op dit commentaar

k hoop dat ze hun tutter niet vergeten zijn :-)

Gepost door: fotorantje | 25 januari 2012

Reageren op dit commentaar

moest je niet meer weten wat doen, dan heb ik een opdrachtje voor je, zie mijn blog

Gepost door: fotorantje | 26 januari 2012

Reageren op dit commentaar

Laat ze eerst maar genieten van die 100dagen ,de rest komt later!Moeder zal alles wel in goede banen leiden ;-)

Gepost door: magda | 26 januari 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.