27 maart 2012

Nieuw speeltje

Ons team van assistentes houdt zich bezig met projectopvolging en het is dan ook een must dat we mee zijn met al wat beweegt in het bedrijfslandschap. Facebook, the social media in het algemeen, iPhone, iPad, het mag geen geheimen hebben voor ons. En zo kregen we ook een iPad ter beschikking binnen ons team die we om beurten mee huiswaarts kunnen nemen, kwestie dat we er vlot leren mee omspringen. En deze keer heb ik het kleine hebbeding mee en heb er trouwens dit postje mee gemaakt.

Dat het 2 keer zo lang duurde om iets te posten, nemen we er dan maar bij zeker, haha. Nog nooit zoveel fouten getypt met dat kleine toetsbordje.

En het nieuw is er al af pfff. Gezeliig voor de buis samen met het gezin. Veel leuker dan het gepier hier.

Daag

21:22 | Commentaren (2) |

Commentaren

Mogelijk is het een stommiteit van mijnentwege, maar ik heb besloten niet meer mee te gaan in al die nieuwigheid. Een laptop en een gsm om te bellen, verder hoeft het niet meer voor mij. Ik ben genen hond die ze op elk moment moeten kunnen vinden.

Het nummer van die gsm hebben enkel mensen die ik vertrouw en verder hoeft mij niemand te bellen als ik niet bij de vaste lijn zit.

Als ik op straat rondloop en al die mensjes druk bezig zie met al hun apparaatjes vraag ik me af of die nog weten wat gerustigheid is.

;-)

Gepier! Haha!

Gepost door: ms | 28 maart 2012

Reageren op dit commentaar

Ik ben graag bij de tijd maar het mag mijn leven niet beheersen.Ik durf al eens de gsm afzetten en in de tuin zitten zonder de handtelefoon. Ik wil nog kunnen genieten zonder onderbrekingen van wie dan ook.Ik zal het wel zien als ik weer "online" ben.

Gepost door: magda | 28 maart 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.