29 maart 2012

Fietsknooppuntennetwerk

Alles staat of valt met een goede bordmarkering en dat bleek vandaag effectief het geval.  Ventje een week aan 'den dop', mams een dagje vakantie, ideaal fietsweer en enthousiasme: de ingrediĆ«nten waren er om er een geslaagde uitstap van te maken.  Ware het niet dat er onderweg plots een bordje ontbrak.  We reden van nr 80 naar 75 en ergens ter hoogte van Hofstade/Weerde bleek de 75 gewoon spoorloos.  Rondfietsen in de buurt, in de hoop toch ergens opnieuw de 75 op te pikken:  h o p e l o o s.   En daar sta je dan.  En gezien de ons onbekende buurt, zijn we dan maar opnieuw richting vertrekpunt gefietst.  Gezien het energiepeil nog altijd een tikkeltje laag staat, riskeerde ik het niet om in de wilde weg te gaan fietsen.

Maar we bekijken het positief.  Het door ons afgelegde traject was niet zo lang, maar wel mooi.  Een stukje langs de vaart en bijna altijd rustige binnenwegen.  

Fotos.jpg

Commentaren

Wat jammer! Het ziet er daar inderdaad erg mooi uit. Ik heb ook al gemerkt dat de plaatjes in Vlaams Brabant niet zo goed zijn geplaatst als in Limburg.

Daarom dat ik altijd probeer uit te vissen waar bepaalde plaatjes ongeveer moeten staan om daar dan terug in te pikken.

Gepost door: ms | 29 maart 2012

Reageren op dit commentaar

kan gebeuren
maar ondertussen toch wat conditie gekweekt :-)

Gepost door: fotorantje | 29 maart 2012

Reageren op dit commentaar

Misschien moeten ze de wegwijzers nog nakijken voor het nieuwe fietsseizoen begint ,maar het is jammer voor jullie en ik zou gedaan hebben zoals jullie. Je weet maar nooit waar je terecht komt in een omgeving die je onbekend is.Het voornaamste is dat je genoten hebt van dit veel te korte tochtje.

Gepost door: magda | 30 maart 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.