14 april 2012

Op jacht in onze kelder

Nadat we een tijd geleden door een defecte boiler water in de kelder hadden, besloot ik om in de nabije toekomst deze ruimte eens onder handen te nemen.  Een kelder doet al snel dienst als opslagplaats voor alles-en-nog wat je niet meteen wenst of kunt weggooien.  

Alle leerstof van beide meisjes van het middelbaar lag er opgestapeld en samen met de oudste dochter heb ik korte metten gemaakt met haar eerste 3 middelbare schooljaren.  Niet zonder er even doorheen te gaan, want sommige dingen wil je toch eenmaal behouden, zoals de agenda's, of werkstukken waarin foto's gekleefd zijn.  En geloof het of niet, maar we hadden al snel 3 bomvolle dozen papier klaarstaan.  Weg ermee.

Vervolgens was het de beurt aan een grote lederen zak gevuld met rollen behangpapier, sommigen zelfs nog in de originele verpakking.  Je wist maar nooit of je ze nog zou nodig hebben.  Stel je voor dat de kat het behang van de muren zou krabben.  Dan kon een voorraadje nooit kwaad he.  Maar gelukkig evolueert je smaak doorheen de jaren, want als ik zie wat we vroeger aan onze muren kleefden, gewoonweg afschuwelijk.  Weg ermee.

Maar de leukste ontdekking (ik was het bestaan ervan compleet vergeten), was een reuze kartonnen koker waarin posters staken.  Posters die eind jaren 70/begin jaren 80 de muren of de deuren van ons appartementje sierden.  Oh wat waren we nog jong en verliefd én dol op deze posters.  Kijk maar even.

2012-04-13 001.jpg

 

70-ties, 2dehands

Commentaren

Meteen bovenop in die oudpapier-doos toch zeker? aaarrrggghhh afgrijselijke posters!!! hahahahahahahaha! :-PPP
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14 april 2012

Reageren op dit commentaar

Wel bewaren, hoor.

Gepost door: Marja | 15 april 2012

Reageren op dit commentaar

Mooie herinneringen Stefanie. Koesteren en bijhouden hoor.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 15 april 2012

Reageren op dit commentaar

Leuke herinnering, om sentimentele redenen zou ik ze niet kunnen wegdoen :-)

Gepost door: bea | 16 april 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.