28 mei 2012

Je kunt het hem niet kwalijk nemen

Hij heeft de grens van 80 jaar al enkele jaren terug bereikt.  En hij wilde nog eens even de speelse  jongen uithangen die achter zijn achterkleinkind aanzat.  En hij vergat even dat zijn benen wat trager en strammer marcheren dan bij dat jonge geweld.  En dan ... struikelde hij en viel met volle geweld op één van zijn knieën.  Meteen weet je dan dat het niet even verholpen is met hem terug recht te zetten.  Ambulance in en nu ligt mijn nonkel al 10 dagen in het ziekenhuis in Lier.

We gingen hem juist even bezoeken.  Knie verbrijzeld, pees doorgescheurd en blijkbaar is die al terug ingekrompen tot in de buurt van zijn lies.  Woensdag wordt hij geopereerd en krijgt hij een nieuwe knie.

Ik hoop zo dat hij deze zomer nog opnieuw van zijn huis en tuintje kan genieten.  Maar vrees een beetje voor een lange revalidatie.

Pech zit soms in een heel klein hoekje en als je op hoge leeftijd bent, heb je echt dubbel pech.

Commentaren

Ach, die arme man. Wens hem veel sterkte!
Ik moest vanmorgen 5 pogingen doen voordat ik de code goed had ingetikt. Wat een drama! Kan dat niet worden uitgezet?

Gepost door: Marja | 28 mei 2012

Reageren op dit commentaar

Ik heb het ook niet met die codes Marja. De helft van de tijd kan ik die ook niet ontcijferen. Ik weet zelfs nog niet lang dat het bij mij met codes werkt. Ik ga eens zien of ik ze kan uitsluiten. En als er bezoekers zijn die me kunnen helpen, alle advies welkom.

Gepost door: stefanie | 28 mei 2012

Heel veel beterschap voor je nonkel..maar op zo'n hoge leeftijd duurt elk herstel veel langer dan bij jongere mensen helaas.
De codes kun je niet uitzetten, dat heeft alleen Skynet in de hand. Maar misschien als kleine tip..in tegenstelling tot andere blogservers zijn de codes hier bij Skynet sinds de migratie van het blogplatform hoofdlettergevoelig..een hoop mensen vergeten dat, typen gewoon alle letters hetzelfde en dan krijgen ze dus dat berichtje dat de code niet goed ingevoerd werd. Als je daarop let, zijn die codes meestal geen probleem hoor.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 28 mei 2012

Reageren op dit commentaar

Wat erg voor jou nonkel! Ja nu en dan moeten we opletten en bedenken dat we geen 20 meer zijn. Ineens gaat het iets trager...
Vlugge beterschap aan je nonkel gewenst.

Gepost door: emmy | 31 mei 2012

Reageren op dit commentaar

oeioei dat is serieus geblesseerd
ik hoop dat alles mooi zal genezen met de tijd
vooral 'oudere' mannen vergeten al eens dat ze geen 20 meer zijn en denken dat hen niks kan overkomen
ik ken er ook zo eentje

Gepost door: fotorantje | 01 juni 2012

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat hij voorspoedig mag herstellen en dat hij zijn leven kan herpakken.

Gepost door: magda | 01 juni 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.