24 juni 2012

Nieuwe aanwinst

Zelden of nooit zul je me betrappen op een impulsieve aankoop, daarvoor ben ik veel te nuchter.  Heb ik het wel echt nodig, vind ik het wel mooi genoeg, waar ga ik het plaatsen?, zijn de vragen die ik me vooraf stel of ik kom nog een 2de keer terug en vaak is de liefde dan al vanzelf bekoeld.  Andere dag, andere situatie, andere 'ik', het is soms al voldoende om het 'object' te catalogeren onder de noemer 'helemaal niet interessant'.

Maar af en toe heb ik dan toch prijs!  Zo ging ik 2 weken geleden op zondag met 2 ex-collega'tjes nog eens naar de Heistse Rommelmarkt.  Eén van beide collega's kan uren rondneuzen en meestal vind ze dan ook nog eens leuke spulletjes aan een habbekrats.  Met haar naar de rommelmarkt gaan, betekent dat ik zelf ook veel grondiger in het rond kan kijken, in tegenstelling tot een bezoek met mijn ventje die er meestal een stevige pas op nahoudt.

En plots zag ik ze staan!  De kast!  Ondertussen mijn kast!  Want ze heeft al een volle week haar plaatsje opgeëisd in onze keuken.  En ik ben er nog steeds dolverliefd op.  Na de kast, volgde de grenen stoel.  En het hoekje is compleet af.

En hiermee kwam ik tot de conclusie: soms moet je het gewoon doen!   Er stond al jaren een lelijke 2-zits fauteuil in die hoek.  Hij deed dienst als 'houder' voor de boekentassen of handtassen van de meisjes.  In de winter durfde Mollie er wel eens in liggen.  Hij was ontzettend lomp en dat besefte ik pas toen we hem buiten gooiden.  De keuken vormt nu een veel luchtiger geheel.  Ik ben er ontzettend gelukkig mee en het maakt mijn dag zonnig, zelfs op een regendag als vandaag.  Wat wil een mens tenslotte nog meer.

12 001.jpg

16:01 | Commentaren (2) | Tags: aanwinst |

Commentaren

heel mooi!
zo'n kast maakt het gezellig
je kan er iets in kwijt en je kan leuke dingen 'etaleren'

Gepost door: fotorantje | 24 juni 2012

Reageren op dit commentaar

Moest ik de plaats ervoor hebben zou ik ook niet geaarzeld hebben. Zo'n mooie kast dat geeft een boost aan je keuken !En de grenen stoel past er uitstekend bij. Geniet maar van je nieuwe hoekje!

Gepost door: magda | 24 juni 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.