15 juli 2012

Dagje Kent

Georganiseerd door het werk, gingen we gisteren voor een ééndaags bezoek naar Hever Castle in Kent.  Dit kasteel was eigendom van de familie van Anna Boleyn, de 2de echtgenote van Hendrik VIII.  Vrij jong kwam ze om het leven door onthoofding, niet bij machte om haar echtgenoot een mannelijke troonopvolger te schenken. Amper 3 jaar was ze koningin van Engeland.

1.jpg

Het kasteel en de tuinen zijn in één woord prachtig en maakten het ongemak van de lange heenreis, zeker goed.  Vertraging aan de Kanaaltunnel maakten dat we vanaf Mechelen tot Kent een dikke 7 uur onderweg waren.  5 uur vrij verblijf en nadien opnieuw een terugreis van 6 uur; het is om 'U' tegen te zeggen.  Maar ik zou het direct opnieuw doen.  Zoveel indrukken, zoveel culturele bagage, ... het was mooi !

Enkele sfeerbeelden:

10 001.jpg10 005.jpg10 006.jpgHever2.jpg

 

 

Hever3.jpg

 

 

Hever4.jpg

 

 

Hever1.jpg

 

 

Hever.jpg

 

 

Hever5.jpg

 

 

Hever6.jpg

 

 

Hever8.jpg

 

 

Hever9.jpg

 

 

Hever7.jpg

Commentaren

Prachtige foto's. Ik ben dol op Engeland.

Gepost door: Marja | 15 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Ik ook Marja. Ik droom er al jaaren van om eens de streek te bezoeken waar die serie 'Midsomer Murder' werd opgenomen. Maar dan niet op één dag :-)

Gepost door: stefanie | 16 juli 2012

prachtig! moet zalig zijn om te bezoeken
maar als dagtrip zou ik dat niet echt zien zitten
dan maar een B&B doen :-)

Gepost door: fotorantje | 15 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Dit zou ik ook heel fijn gevonden hebben. Alleen vrees ik dat dan door het totale kostenplaatje, heel wat collega's afgehaakt hadden. Die busreizen, zelfs ééndaagse, zijn zo verschrikkelijk duur geworden.

Gepost door: stefanie | 16 juli 2012

Die bedenking had ik ook al. Dat zou heel wat ontspannender geweest zijn. Alleen vrees ik, dat dan door het totale kostenplaatje, heel wat collega's zouden afgehaakt hebben. Busreizen, zelfs ééndaagse, zijn verschrikkelijk duur geworden.

Gepost door: stefanie | 16 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Prachtig..zélfs voor één dag! Mag ik volgend keer mee? :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Dat is een prachtige bestmeming en inderdaad om echt rustig te genieten heb je toch meer dan één dagje nodig.Zo'n reis zou ik ook erg graag eens doen.

Gepost door: magda | 18 juli 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.