12 augustus 2012

Niet mooi van mij, en toch doe ik het opnieuw

Je hebt van die dagen dat je snel je boodschappen achter de rug wilt hebben en net die dag is het superdruk op de weg, alsof iedereen tegelijk uit vakantie teruggekeerd is.  Je favoriete slager blijkt met vakantie te zijn, slager 2de keus is ook met verlof, dus beslis je snel om je vlees in de plaatselijke supermarkt te halen.  Daar aangekomen geraak je niet op de parking want een jonge chauffeur slaagt er maar niet in om zijn 12 meter lange vrachtwagen achterwaarts naar de leverancierspoort te manoeuvreren.  Geduldig sta je aan te schuiven in de file op de weg terwijl de temperatuur in je auto'tje zienderogen stijgt.  Als de kust vrij is, rij je de mega grote parking op met écht nog mega veel vrije parkeerruimtes.  Een grote monovolume pal voor je, krijgt ineens in de gaten dat er vooraan aan de ingang toch nog een plaatsje vrij was en zet prompt in zijn achteruit.  Maar ik sta in de weg en verroer geen vin.  Enkele meters vooruit rijden en je hebt keuze zat, komaan zeg, schiet er doorheen mijn hoofd.  De auto voor mij verroert niet en ongeduldig maak ik met mijn hand een beweging van rij in godsnaam verder.  Uiteindelijk schiet hij toch plots vooruit en parkeert aan de linkerzijde, terwijl ik op mijn beurt aan de rechterkant parkeer.  Eventjes voor hem arriveer ik aan de ingang en werp stiekem een blik in de richting van zijn auto.  Een nog jonge gast komt naar de ingang gestapt.  Typisch ... de hedendaagse mentaliteit.  Elke meter die ze moeten stappen, is er vaak eentje teveel.  Alhoewel ik moet toegeven dat ik dezelfde houding ook regelmatig constateer bij mijn leeftijdsgenoten die ook nog heel mobiel zijn.  Mocht het kunnen, zouden ze de auto in de inkomhal parkeren.

Beetje benenwerk, niemand gaat er dood van.

12:43 | Commentaren (3) | Tags: grrr |

Commentaren

jaja, zolang het mogelijk is, hup met de beentjes :-)

Gepost door: fotorantje | 12 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

ik kan me ook zo ergeren aan zo'n mensen.Zelf kan het me niet schelen als ik meer dan een paar meter moet gaan om de ingang van een winkel te bereiken. Daarenboven doe ik veel boodschappen met de fiets om die (zomer)files te vermijden.

Gepost door: magda | 15 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

Hehe..wij hebben daar weleens lol over, m'n zussies en ik..als we een wandeltocht gaan lopen en we klagen dat we geen parkeerplekje vinden in de buurt van de startlokatie..alsof een paar honderd meter extra zo erg is op zoveel kilometers lopen hahahahaha! :-D

Gepost door: mizzD | 25 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.