25 augustus 2012

Trendy eetplekje in Lier

In een zijstraatje van de Grote Markt van Lier, vind je de Comeet, een gezellig café restaurant.  Niet opeengepakt en vrijpostig in elkaars bord gluren, maar ruim & comfortabel plaatsnemen in het interieur.  Geen strakke bedoening hier, maar warm & gezellig.  Ik meen me te herinneren dat het in een vorige eeuw nog een hotel was en dat Felix Timmermans er vaak logeerde.

In de originele & georganiseerd verwilderde tuin vind je nog authentieke elementen terug.  Zalig vertoeven op een zwoele zomeravond of overdag. 

En last but not least is het culinair genieten. Ik at er het slaatje 'de Comeet' - (met geitenkaas, spek, seizoensfruit & warme vinnaigrette) en het was om duimen en vingers bij af te likken.

Wat kan het leven zoet zijn.

Bureaublad.jpg

 

 

 

Bureaublad1.jpg

 

 

 

Bureaublad2.jpg

17:02 | Commentaren (5) | Tags: uit-lier, lekker |

Commentaren

Wow..da's m'n favoriete salade..die bestel ik heel vaak overal en je krijgt 'm steeds anders..deze ziet er wel superlekker uit moet ik zeggen..dus alleen dáárvoor zou ik al naar Lier willen gaan rijden haha! :-D
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 25 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

gezellig en lekker, en dan nog goed gezelschap en je hebt een geslaagde maaltijd

Gepost door: fotorantje | 25 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

Op een zomeravond op dit terras moet het heerlijk vertoeven zijn! En zo'n slaatje lust ik ook wel.

Gepost door: magda | 25 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

Btw..de oplossing van m'n quizzzje staat op m'n blog vandaag..denk dat als je nu de antwoorden ziet toch wel zal denken dat het allemaal niet zo moeilijk was als je dacht hè! :-)

Gepost door: mizzD | 28 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

Aaarrgghh..ik had niet met die molen en die waterval moeten beginnen dan..als ik met een ijscoupe was gestart was het misschien wél meteen duidelijk geweest, want een ijsje kun je óveral eten hè! :-)

Gepost door: mizzD | 28 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.