08 september 2012

Poezen

Je hebt poezen die je zelf in huis haalt en die je vrijwel meteen rechtsomkeer stuurt, omdat het helemaal niet klikt met de al bestaande huispoes (zie mijn postje op 12 juli), maar af en toe heb je ook een poes die zich je huis en tuin zelf toeëigend.

Wie ze is, geen idee.  Ze slaapt ondertussen al 4 nachten in onze garage, in de doos van onze Mollie.  Ze kreeg gisteren voor de eerste keer van ons kattebrokjes en we mochten ze ook aaien.  Vandaag zette ze haar eerste poezenstappen over onze drempel en deed meteen alsof ze hier al heel lang thuis was en ook heel wat mocht.

Maar ze oogt blakend gezond, dus ergens in de buurt moet ze wel een baasje hebben.

67 019.jpg

 

 

67 020.jpg 


Dikke liefde tussen Mollie en haar (hem?) is (het) nog niet, maar aanvankelijk grolden ze alle2 tegen mekaar.  Nu geeft Mollie nog een symbolische grol, terwijl de andere ondertussen ongestoord zijn wasje doet.  En de afstand tussen beiden is al herleid naar een halve meter.

19:18 | Commentaren (2) | Tags: huisdieren |

Commentaren

Typisch toch hè..die beesten zoeken dat zelf wel uit, dat blijkt!
Onze buurman heeft een kat, die al een hele tijd geleden aan kwam lopen..de buurvrouw ( die toen nog leefde) kwam erachter waar ie woonde..hij ging liever ergens anders heen, omdat er een heel dominante kat ook woonde daar. Ze spraken met die mensen daar af dat onze buren dus die rode kat te eten zouden geven..de buurvrouw vond dat geweldig leuk..en de kat bleef van lieverlee gewoon bij hen. Na de dood van buuv nam de buurman de verzorgende taak gewoon over..het is nu zíjn kat! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08 september 2012

Reageren op dit commentaar

Hier komt er ook elke dag een poes waar we bijna zeker van zijn dat hij ergens wel een huis en thuis heeft. Maar hij blijft komen en we geven hem eten. Alleen blijft hij wel schuw en hij snuffelt eens aan mijn vinger die ik uitstek om hem te aaien maar dat aaien lukt nooit.

Gepost door: magda | 10 september 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.