26 oktober 2012

Op 't Schoon Verdiep in Antwerpen hebben ze een vreemd gevoel voor 'kunst'

Het is een hot item op HLN: Filmmakers gooien met katten op Schoon Verdiep 

De feiten kaderen in filmopnames voor 'De Schoonheid van de krijger', gebaseerd op het theaterwerk van kunstenaar Jan Fabre, die gisteren plaatsvonden op het Antwerpse stadhuis.

Tijdens deze opnames werden levende katten metershoog en al tollend de lucht in geworpen om vervolgens neer te vallen op de trappen van de inkomhal van het stadhuis. Op initiatief van schepen voor rechtszaken en dierenwelzijn Luc Bungeneers onderzoekt de stad of er juridische stappen kunnen ondernomen worden tegen Regards Production.

Zijn die 'zogenoemde' kunstenaars nu ECHT totaal zonder enige vorm van inspiratie, dat ze zich verwaardigen zich te mogen overgeven aan dergelijke bestialiteiten.  Ik zou beschaamd zijn om mens te zijn.  Kinderen in een goed & degelijk vlaams gezin worden opgevoed met respect voor mens - & dier.   Ik vraag me ernstig af waar het fout gelopen is met dit stelletje 'gesubsidiërde' (?) idioten.   Steek ze aub waar geen mens ze ooit nog tegen het lijf loopt zodat ze zich de rest van hun leven kunnen bezinnen over deze walgelijke praktijken.

En ... moeten dergelijke feiten nog onderzocht worden????   Als alle opschudding weggeëbd is, wordt alles vermoedelijk weer stilletjes onder de mat geveegd.

 

16:01 | Commentaren (4) | Tags: hatelijk |

Commentaren

mijn god wat erg, ze zouden de daders van de trappen moeten gooien

Gepost door: fotorantje | 26 oktober 2012

Reageren op dit commentaar

Een echte schande is het.
Fijn weekend, bloggroetjes

Gepost door: Chrisje | 26 oktober 2012

Reageren op dit commentaar

Las er bij ms ook al over..en daar schreef ik over die zogenaamde kunstenares hier..die haar eigen kat doodde, vilde en er een handtas van maakte en dat was dan ook 'kunst'. Misschien moeten ze het woord 'kunst' nog eens góéd in het woordenboek opzoeken..dat betekent namelijk 'het scheppen van schoonheid'.. en over smaak valt niet te twisten natuurlijk, maar het gooien met katten lijkt me nauwelijks onder die noemer te plaatsen.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 28 oktober 2012

Reageren op dit commentaar

Als ze dat kunst noemen !dat is dierenmishandeling.Het wordt van langsom erger. Indertijd smeerde diezelfde "kunstenaar" plakken ham aan zuilen van een gebouw in Gent.En nu geeft hij inspiratie aan filmmakers om katten in de lucht te gooien...

Gepost door: magda | 28 oktober 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.