31 december 2012

Heb ik 'touche' of is iedereen gewoon een tikkeltje eenzaam?

Eind vorige week kreeg ik op Facebook plots een vriendschapsverzoek van één mij totaal onbekende persoon.  Een Ier!  I'm so impressed by your beauty.  I'd like to get to know you better.  Please accept my request. Met een beetje humor antwoordde ik hem dat hij beter een goede bril zou kopen.  Maar hij liet niet af en zou het op prijs stellen om mij beter te leren kennen.   Niet dat hij er onknap uitzag.  Maar de delete knop was té dichtbij Lachen.  Dus ... delete !

Sedert enkele weken krijg ik in mijn mailbox allerlei mailtjes van iemand uit het Hageland.  Mailtjes met PowerPoints, leuke teksten, etc. ... Je kent het ongetwijfeld wel.  Ik heb het niet zo met die 'kettingmails' en toestanden en ik vroeg hem om mij te schrappen uit zijn adresbestand.  Misschien drukte ik te snel op de send knop want ik vond mijn reactie nogal bruusk geformuleerd, dus stuurde ik een 2de mailtje 'bij nader inzien, laat me toch nog maar even in uw adresbestand, want de laatste PowerPoint was wel echt mooi'.  Beschouwde hij dit als een uitnodiging?  Plots was hij zeer geïnteresseerd om mij nader te leren kennen.  Of we misschien iets samen konden gaan drinken.  Delete !

Ik chat nooit, het interesseert me geen moer en ik word zenuwachtig van al die tekstlijnen (nu ja, als je het tekst kunt noemen) die over het scherm rollen.  Maar daarstraks ging ik, nieuwsgierig als ik was om te weten wie er met oudjaar op de chat zat, toch eens inloggen.  Nog geen minuut verder vraagt een René of ik met hem privé wil chatten.  Hallo!  Man, je kent me hoegenaamd niet.  Wat heb je mij nu in vredesnaam privé te zeggen.  Chatkanaal 'over en out'. 

Als het aan dit tempo voortgaat, dan wordt het nog leuk hoor.

23:38 | Commentaren (1) | Tags: mijmeringen |

Commentaren

;-)
ik ga nooit naar de chat
en vriendschapsverzoekjes van totaal vreemden die ook geen gemeenschappelijke 'vriend' hebben daar ga ik niet op in
vind ik veel veiliger zo

Gepost door: fotorantje | 02 januari 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.