16 februari 2013

Allergisch ben ik er aan

Daarstraks was ik in de Inno Leuven.  Ik verheugde me er een hele week op want ik wist dat ze nog een collectie van Kipling hebben.  Laat dat nu net het handtassenmerk zijn waarmee ik al jarenlang dweep, gewoon omdat ze zo onverslijtbaar zijn, heel wat vakjes hebben (oa voor GSM, pen's ...) en heel licht om te dragen.  

Samen met de jongste dochter kwamen we er binnen en begaven ons meteen naar de afdeling handtassen waar ik vrij snel het Kipling merk in het oog kreeg.  Nu wil je toch altijd even de rits van een handtas openen, gewoon om even een blik binnen in de tas te werpen.  Zijn er daar ook nog vakjes?  Is er nog een aparte onderverdeling?  Ik had de rits nog niet open of de Inno verkoopster stond meteen naast mij.  Of ze ons kon helpen.  Nee dank u, zei ik vriendelijk, we kijken gewoon nog maar even rond.  Nu ben ik best groot genoeg om zelf een handtas te kiezen en te kopen.  Het was helemaal niet mijn bedoeling om zomaar een tas van de haak te halen, maar ik wil wel even voelen, vasthouden, openen en weer sluiten.  En meestal laten de verkoopsters je vervolgens met rust als je ze vriendelijk bedankt. We schoven een metertje opzij en bekeken de overige collectie van Kipling.  Jaren doe ik met dezelfde handtas, dus ik wil wel zeker van mijn stuk zijn.  Van uit mijn ooghoek voelde ik wel dat ze ons in de gaten hield.  Er is hier een handtas die nu in promotie is en waarop we nu 10 € korting bieden, probeerde ze het nog eens.  Nee, dank u, zei ik opnieuw, ditmaal met verholen ergernis.  Ik koop niet zo vaak een handtas en als ik er eentje koop, moet ze voldoen aan mijn wensen, zei ik.  Het mens bekeek me met norse blik.  We drentelden nog even rond, maar voor mij hoefde het absoluut niet meer.  Ongetwijfeld wordt ze betaald om de klanten van dienst te zijn en om haar cijfers te halen.  Maar mijns inziens schiet Inno hier volledig naast haar doel.  Als iemand op mijn handen staat te zien en me niet in alle vrijheid laat kiezen, dan hou ik het onmiddellijk voor bekeken.  Als ik hulp nodig heb, dan vraag ik het zelf wel.  Salut Inno !

19:59 | Commentaren (1) | Tags: grrr |

Commentaren

Ik krijg daar ook de kriebels van en meestal stap ik het af. Er zullen nog wel zaken zijn die Kipling verkopen! Ik kocht ooit een Kipling tas in Maasmechelen Village. Als je niet per sé het kleur van het seizoen wilt ,kun je daar echt koopjes doen.

Gepost door: magda | 16 februari 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.