08 juni 2013

Ze zijn er weer !

Mijn geliefde gele rozen aan onze oeroude rozenstruiken. Echte nog geurende rozen. We snoeien ze nooit, ze zijn nooit ziek, niks beestjes en ongeacht hoe streng en lang de winter is, elk jaar weer wiegen ze hun talrijke hoofdjes in de wind.

tuinweelde

tuinweelde

Ik ben verzot op alles wat met rozen te maken heeft. Gele wel te verstaan. En je vindt tegenwoordig aardige deco spulletjes in winkels zoals Casa, Blokker, met rozenafbeeldingen erop. Altijd roze rozen. Maar iets met gele rozen? Onbestaand! Geen idee waarom.

21:41 | Commentaren (3) | Tags: tuinweelde |

Commentaren

Ik heb hier ook zo'n rozenstruik staan, al vele jaren. Donkerrode bloemen die ongelooflijk goed ruiken...maar momenteel zijn er nog geen bloemen te zien.
Uw rozen zijn heel mooi, geel is eens iets anders van kleur, zonniger.

Gepost door: bea | 09 juni 2013

Reageren op dit commentaar

Die ouderwetse rozen lijken immuun voor ziektes.Je kunt er niks aan verkeerd doen ,zelfs als je ze verkeerd snoeit blijven ze groeien en bloeien. Een dankbare èn mooie plant. Ik heb hier grote rode en crèmekleurige . Achteraan aan het tuinhuis een klim rozelaar met kleinere bloemen ,ook een probleemloze variant.

Gepost door: magda | 10 juni 2013

Reageren op dit commentaar

Geel schijnt de kleur van de haat te zijn, waar het om rozen gaat..misschien dáárom?..maar ik vind jouw rozen geweldig! Er staan hier in de buurt in openbare plantsoenen ook van die prachtige gele rozen..kan er nooit aan voorbij zonder ze te fotograferen! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11 juni 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.