07 juli 2013

Amandelen

Eerst de examens doorworsteld met een goed resultaat en amper bekomen van de euforie, moest de jongste dochter in het hospitaal. Haar amandelen moesten geknipt. Bij een baby, peuter, kleuter is dit pijnlijk maar gaat de genezing snel en vlot. Op volwassen leeftijd, en ze wordt volgende week 17 jaar, is dit wel heeel erg pijnlijk en het genezingsproces duurt 2 a 3 weken. Afgelopen donderdag zijn ze verwijderd en haar gezichtje straalt een en al pijn uit, ondanks de batterij aan medicatie die ze moet slikken. Het Werchter festival gaat aan haar voorbij, de zon is verboden door de voorgeschreven antibiotica, alle sociale uitstapjes zijn bevroren, vele van haar vrienden zijn al op vakantie en ze kan amper praten, want zelfs dat doet zoveel pijn. Wat is het hier stilletjes nu en wat hoop ik dat de eerstvolgende 10 dagen snel voorbij zullen zijn ook al betekent dit dat de maand juli dan al naar zijn einde loopt. Als ze maar terug de oude is, daar heb ik veel voor over.

12:08 | Commentaren (1) | Tags: dochter 2 |

Commentaren

De mijne zijn geknipt toen ik 25 was..ik kan me van de eerste dagen alleen nog herinneren dat m'n oudste zus, die ook op latere leeftijd haar amandelen moest laten knippen, een waterijsje voor me meenam omdat dat zo fijn zou voelen..en inderdaad! Én dat ze zei dat je zo snel mogelijk weer moest proberen te eten want dan mocht je eerder naar huis..ik heb heldhaftig alle boterhammen en (pittig gekruide!) gehaktballen weg zitten werken maar mocht geen dag eerder naar huis! :-( ;-)
Maar ik neem aan dat het nu al heel wat beter gaat met je dochter haar pijn hè..het zijn vooral die eerste dagen, dan is het het pijnlijkst.
Beterschap voor haar!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14 juli 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.