14 juli 2013

UrbEx - één van de pareltjes in Vlaams Brabant

Door nagenoeg elke UrbEx-er gekend en ontelbare keren op de gevoelige plaat vastgelegd.  Met wat opsporingswerk kwamen we uiteindelijk ook achter het adres.  Op het internet slingeren ergens coördinaten, ongetwijfeld door een grappenmaker achtergelaten die de mensen graag op het verkeerde spoor zet en vermoedelijk nog elke dag stiekem in zijn vuistje lacht.

Maar de volhouder wint en de jongste dochter en een vriend wandelden er een 2-tal maanden geleden zomaar binnen langs de openstaande achterdeur.  En mams 'stal' met toestemming enkele van haar foto's als dank omdat ze als vrijwillige chauffeur fungeerde.

Prachtige foto's sieren het internet.  De villa lijkt nog maar recent verlaten en is nog volledig ingericht en intact, alsof de bewoners eventjes uit wandelen zijn.  De vriend van mijn dochter plukte achteloos één van de postzendingen van de grond en werd bleek toen hij een torenhoge rekening (met ettelijke nullen) in zijn handen hield.  Is dit de reden waarom de erfgenamen er niet (meer) naar om kijken?  Want de eigenaars zijn inderdaad overleden en er waren blijkbaar kinderen.

6q 179.jpg

 

 

6q 141.jpg

 

Wees welkom en zet je - kies maar uit

6q 130.jpg

 

 

6q 134.jpg

 

 

6q 136.jpg

 

 

6q 138.jpg

 

 

6q 142.jpg

 

 

6q 113.jpg

Commentaren

Volgens mij zou je zoiets in Nederland niet zo snel tegenkomen..is in België en Frankrijk vaker, dat je bouwvallen jáááren achtereen nog ziet staan zonder dat ook maar iémand zich erom bekommert..vreemd hoor.

Gepost door: mizzD | 14 juli 2013

Reageren op dit commentaar

heel boeiend om daar foto's te kunnen nemen!
schulden met veel nulletjes, nee daar zullen de kinderen niet zo happig op zijn om dat te erven

Gepost door: fotorantje | 15 juli 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.