18 februari 2014

Best fier ben ik op mijn 2 meisjes

De oudste dochter loopt alweer stage in haar 1ste jaar HBO5 (hogere beroepsopleiding Verpleegkundige) en moest vandaag haar eerste 2 spuiten zetten. Geen oefenmateriaal meer, maar bij echte patiënten. Ze werd er ineens ingegooid en da's de beste leerschool. Niet te veel tijd om zenuwen te hebben. En ze deed het toch maar.
En de jongste zit in haar laatste jaar Humane Wetenschappen van het Middelbaar. Tussen de infobeurzen door voor het Hoger onderwijs, wisselt de ene toets zich af met de andere, moet ze een paper afwerken, boeken lezen, crea stukken maken. Ze heeft amper adempauze en komt naar beneden uit haar kamer om snel te douchen en alweer naar boven te vertrekken. Om te slapen dit keer. Ze zit boordevol adrenaline en is met momenten heus prikkelbaar. Maar ze doet het toch maar.
Meisjes, ik heb een grenzeloze bewondering voor wat jullie doen. En misschien zeg ik het niet zo vaak, maar weet dat ik oneindig trots op jullie ben.

21:36 | Commentaren (1) | Tags: dochter 1, dochter 2 |

Commentaren

Je mag terecht fier zijn op je dochters ,maar ook op jezelf want tenslotte heb jij ze samen met je man opgevoed zoals ze nu zijn !

Gepost door: magda | 24 februari 2014

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.