06 augustus 2014

Het franse gevoel is nog niet ver weg

Beetje raar: de 2 oudertjes thuis terwijl de dochters hun vakantiejob uitoefenen. De ene met de vroege shift en om 14u gedaan terwijl de andere pas tegen 11u30 moest starten. En ja, wat maak je dan te eten en hoe hou je het praktisch waardoor je geen ganse dag achter de kookpotten moet doorbrengen. Waar ik trouwens niet meteen fan van ben.

Twee quiches dus gemaakt, waaronder een quiche lorraine. Die waren trouwens heerlijk in de streek rond de Elzas. En zo vertoeven we nog een beetje in vakantiestemming :-)


image.jpg

12:43 | Commentaren (2) | Tags: lekker |

Commentaren

Mjamm.. alleen.. zie ik daar in die rechte broccoli loeren? dat vind ik niet lekker hehe.. maar quiches, daar heb je heel veel keus uit hè! Ik vind die met geitenkaas en tomaatjes en die met zalm en spinazie heerlijk.. maar gewoon ham-prei ook.. en de Lorraine kan altijd! haha!
Tss.. het water loopt me in de mond.. ik ga maar eens een boterhammetje eten hehe.
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 06 augustus 2014

Reageren op dit commentaar

Mag ik een stukje van elk?

Gepost door: magda | 09 augustus 2014

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.