17 augustus 2014

Spaarde jij ook punten?

Soubry, Initia, Seca, Artis, Fortpunten, ..., ik ben er mee opgegroeid want als kind zag ik mijn moeder voortdurend punten uitknippen en in omslagen steken. Punten die tegen allerhande artikelen konden ingewisseld worden.

En vandaag vond ik nog een omslagje terug.

 de tijd van toen, nostalgie de tijd van toen, nostalgie de tijd van toen, nostalgieIk vermoed niet dat ze vandaag de dag nog inwisselbaar zijn.

Commentaren

Nou.. niet díé punten.. hoewel die artis-historia me wel iets zegt.. denk dat die op de paneermeel die m'n vader voor z'n visvoer vroeger gebruikte zaten. En misschien heb ik die dan ook wel uitgeknipt en opgestuurd voor iets te ontvangen. Maar ik weet niet meer wát. Wij spaarden punten van de koffie en de thee.. Van Nelle en Douwe Egberts.. er is nog steeds een Van Nelle winkel waar je die punten in kunt leveren tegen mooi servies en koffieapparaten hoor! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20 augustus 2014

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat in de jaren vijftig en zestig wel iedereen punten heeft gespaard. En in feite doen we het nog als je de zegeltjes van bv de Carrefour of Delhaize spaart voor handdoeken, potten en pannen, of koffers...

Gepost door: magda | 14 september 2014

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.