22 februari 2015

Het mooie Hageland

Gisteren even geprobeerd om de benen uit te slaan tijdens een zonnig moment in het hoger gelegen Hageland. Helaas was het geen goed idee om een aardeweg in te slaan. Je kon geen stap zetten zonder uit te glijden. Zo drassig was het er. Nooit gedacht dat het op een redelijke hoogte nog zo zompig was. Zo was de lol er vrij snel af, ook al omdat ik met een stevige verkoudheid kamp. En net in de auto begon het, ja alweer te regenen.

image.jpgJammer, want we wilden de Vlooybergtoren in Tielt-Winge eens gaan bekijken. Een 'zwevende trap'. In de verte zagen we ons doel wel staan. Maar er liep echt geen deftige wandelroute naartoe. Toch beetje jammer voor de mensen die buiten de opening van het toeristisch seizoen ook wel eens iets willen bekijken. Verhard het pad dan of leg er steentjes of dolomiet of weet ik veel wat. Maar zo blijft de toren bijna een half jaar ontoegankelijk. Terwijl ik niet wil weten welk prijskaartje er aan die constructie hangt.

uit-aarschot,uit in eigen landDan maar het mooie Aarschot even bezocht voor een hete tas koffie.

uit-aarschot,uit in eigen land, uit-hagelandAls een mens zich niet goed voelt, kun je soms toch maar beter uitzieken ipv er tegen te vechten. Want je lichaam krijgt er een flinke terugslag van en dat voel ik nu maar al te goed.

Commentaren

Ja, da's een beetje tegen beter weten in hè. Je bent slap.. dan moet je niet echt inspannende activiteiten gaan doen natuurlijk. Een beetje gezonde buitenlucht opsnuiven vanaf een terrasje was al meer dan genoeg geweest! (en dan moet je nóg oppassen.. er vliegt van alles rond aan bacillen en virusjes hoor!)
Beterschap!
Groetjesss!

Ps.. die Franse spamreacties haal je beter weg hoor.

Gepost door: mizzD | 22 februari 2015

Reageren op dit commentaar

Oei niet zo verstandig om met een verkoudheid nu te gaan wandelen. Kan er van mee spreken. Ik kreeg de griep en een bronchitis als toetje bovenop. Je kunt maar beter binnen blijven en uitzieken. Na meer dan veertiendagen ben ik er nog niet helemaal vanaf. Beterschap en verzorg je maar goed hoor!

Gepost door: magda | 22 februari 2015

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.