27 april 2015

Parkeerplaats voor gemengd gebruik

Onder het weekend ligt de bedrijfsparking er wezenloos bij. Onderverhuren is dus de boodschap!
Maar de nieuwe huurders waren duidelijk nog niet in de 'maandagstemming'.

Het is zeker eens wat anders.

image.jpg

20:44 | Commentaren (1) | Tags: grappig |

24 april 2015

Een bloesemwandeling alvorens de weergoden het beletten

En rijden tot in Haspengouw is niet nodig want ook het mooie Hageland heeft zijn fruitgaarden. Achter de Wijngaardberg in Wezemaal ligt heel wat moois verscholen.

image.jpgimage.jpg


image.jpgimage.jpg

18 april 2015

Zalig wandelen in Muizen (Mechelen)

image.jpgimage.jpg


Dit zou nochtans niet mijn favoriet plekje zijn om bij valavond te passeren.

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Tomado rekjes

Ze zijn terug ontzettend hip, de Tomado rekjes uit de jaren 60/70. Tot 100 € makkelijk wordt er op 2de hands sites geboden. Ondertussen worden ze zelfs terug nieuw gefabriceerd.
Maar da's toch niet geheel hetzelfde. En wat ben ik af en toe super blij met een moeder die alles, maar dan ook letterlijk alles vanaf haar jeugdjaren tot nu bewaart. En zo heb ik ons vroegere Tomado rekje dat al decennia lang stof vergaart, mee naar ons huis genomen en het een nieuw leven geschonken.
Een klein retro hoekje waar nog enkele deco spulletjes uit mijn kinderjaren een eigen plaatsje kregen. Er gaat weinig boven datgene dat als kind reeds deel uitmaakte van je leven.

image.jpg

12 april 2015

Zet de tijd STOP!!!!

Vreselijk beangstigend is het. De tijd holt ons gewoon voorbij. Het leek een goed half jaar geleden dat ventje en ik uit ontbijten gingen in Leuven. Met een Bongo bon, ons geschonken door de kids. Maar deze blog onthult meteen de rauwe waarheid. Het was op 13 april 2014, op één dag na reeds een jaar geleden. Hoe ouder ik word, hoe meer ik worstel met het feit dat ik nog steeds niet kan ontsnappen uit mijn dagelijkse routine: een hoogst stresserende job met helemaal geen aandacht voor de ouder wordende werknemer en de vrije tijd die alsmaar meer gevuld wordt met de noodzakelijke moetjes en verplichtingen.

Gelukkig zijn er toch af en toe die quality momenten die ontspanning en afwisseling in het leven brengen en waar ik me aan optrek.

En met dank alweer aan de kids die weten hoeveel plezier het ons doet om een cadeaubon te krijgen voor een lekker ontbijt.
En zo stapt een mens op een druilerige zaterdagochtend in zijn wagen op weg naar hartje Antwerpen en geniet met volle teugen van de vriendelijke bediening, de lekkere verwennerijen en een prachtig vintage decor.

image.jpgimage.jpgimage.jpgEn was er tijd voor een leuke after-wandeling.

image.jpgimage.jpgimage.jpgEn tuurlijk kon ik het niet nalaten om even een 'glamour'moment te beleven :-), zelfs al was het enkel maar in mijn fantasie.

cadeaux bon,uit in eigen land,uit-antwerpen