01 mei 2015

Zennegat in Mechelen: prachtig plekje wordt één grote werf

20 sept 2009, een bezoekje aan het Zennegat gaf een prachtige fotoreeks. Vandaag wordt de omgeving volledig ontsierd door de waterwerken die er bezig zijn. Het lijkt ongecontroleerd, overal ligt rommel en staan borden. In niets te vergelijken met enkele jaren geleden. Fietsers laten het plaatsje volledig links liggen en trappen verwoed op hun trappers, in hun zucht om de nodige km'ers te halen.

En toch weet ik dat de heropleving er opnieuw zal aankomen en dat het maar een kwestie van tijd is. En doorheen alle troep blijf ik schoonheid zien. Je hoeft er enkel doorheen te kijken.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgHet is een prachtige wandelweg langs de vaart. Genietend van de bijna historische vaartuigen die er liggen. Die na afloop van al hun zeemijlen een mooi rustplekje gevonden hebben.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgIk zou niet weten wie er het vervaarlijkst uitziet:

image.jpgimage.jpg

Commentaren

Mooie reeks! Ach overal waar er werken zijn lijkt het tijdelijk één grote troep. Hier dichtbij zijn immense werken bezig voor de A 11 ! En die werken situeren zich op verschillende plaatsen en op verschillende wegen. Gevolg files en omrijdingen!! Maar in 2017 zullen we die ongemakken snel vergeten zijn als de snelweg zal afgewerkt zijn.

Gepost door: magda | 03 mei 2015

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.