17 september 2017

Zeg niet zomaar koffie

Het klassieke tasje koffie met melk en/of suiker heeft zijn heerschappij verloren.
Ontelbare hippe koffiebars duiken in het straatbeeld op en niet alleen de jongeren gaan massaal voor de bijl. Ook ik ontsnap niet aan de verleiding om eens een 'koffie-anders' te drinken.
Met de oudste dochter langsgegaan in 'Brood en bloemen' in Heist od Berg. Een hippe zaak waar je overheerlijk kunt ontbijten of lunchen, terwijl je ondertussen voluit geniet van de grote planten die om je heen staan uitgestald of de frisse bloemengeuren. Alle bloemen- of plantenpracht kun je kopen, samen met trendy schalen of kaarsen. Maw, 2 zaken in 1. Een leuk concept in deze kleine winkel waar jarenlang een kledijzaak gevestigd was.
De dochter koos voor een koffie met rozensiroop en ikzelf een tasje koffie gedecoreerd met witte chocola, een vleugje honing en lavendelbloempjes. Hoogst origineel, maar overheerlijk! Ik drink graag een tasje koffie maar bij de meeste horecazaken is koffie vandaag maar al te vaak gereduceerd tot een bijna ondrinkbare zware koffie die uren op je maag blijft liggen.
Nu liep ik uren later nog bijna huppelend door het straatbeeld.
Checked and approved dus!

IMG_5333.JPG

15:24 | Commentaren (1) |

Commentaren

Ieder z'n meug natuurlijk.. ik lust absoluut geen melk in de koffie, dus je zou er mij geen plezier mee doen! Maar ik las dat de ouderwetse filterkoffie weer opnieuw populair wordt.. de mensen zijn de Senseo's inmiddels zat lijkt het. Ik heb nooit anders gehad dan een filterkoffieapparaat.. plús een espressomachientje natuurlijk! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17 september 2017

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.