29 maart 2010

Tja

Zo stilletjesaan lopen we al naar één jaar dat Gerty haar vriendje Joachim heeft.  En ondertussen zijn we het gewoon dat hij mee aan tafel aanschuift, dat hij lekker dicht tegen haar in de zetel aankruipt.  Kortom, het lijkt een beetje dat we de zoon in huis hebben die ik altijd wilde toen ik zwanger was Lachen.  Tuurlijk, het kan nog alle richtingen uit, maar is het geen schattig beeld?  Zij bezig met de voorbereidingen voor een cake en hij nonchalant met de handen in de zakken met het hoofd op haar schouder meeglurend.

 

hjyj 011

20:23 Gepost in Liefde | Commentaren (4) | Tags: dochter 1 |

04 april 2009

50 jaar !

Het is gebeurd !  De grote 5 staat er voor.  En zelfs al sedert vorige dinsdag.  Op een gewone werkdag.  Mijn collega's hebben me verwend en thuis was het gezellig samenzijn met het gezin.  Niks familiefeest of fuif of restaurantbezoek.  Niks uitbundigs maar heel bescheiden gevierd.  Maar ik hou er wel een hele resum leuke herinneringen aan over.

Op het werk hadden ze op mijn bureau met winegums (daar ben ik verzot op) een enorme 50 gelegd.  Ik kreeg een leuk boekje met verrassende café's in België (tof om onder het weekend te verkennen) én een Bongo-bon voor een ontbijt met bubbels met mijn ventje.  Van een collega die regelmatig voor het weekend naar Nederland trekt, kreeg ik 'ouwewijvenkoek' Lachen = soort van Hollandse peperkoek die eigenlijk naar de noppen uit Scherpenheuvel smaakt Tong uitsteken. Besmeerd met verse boter, mmmm... lekker.  zelfs een setje lingerie hadden ze gedrapeerd over mijn pc'tje, om maar te zeggen dat je op 50 ook nog aan je liefdesleven moet werkenKnipogen.  Het spreekt voor zich dat ik dinsdag weinig productief was want het regende felicitaties én ik heb er echt van genoten.  Lieve collega's toch !
Mijn meisjes waren in de namiddag gaan shoppen in Heist met de bedoeling om enkele cadeautjes voor pa (die 1 week voor mij jarig was) en ma te kopen.  Ze vonden het zo moeilijk om iets geschikt te vinden dat ze uiteindelijk meer gadgets voor zichzelf uit de Blokker hadden meegenomen. Niet erg, lieve meiden, het feit we 's avonds gezellig konden samenzijn met een glaasje Cava, maakt ons al super gelukkig.

1 011

12:44 Gepost in Liefde | Commentaren (2) | Tags: geluk |